ta spółka rozwija się fenomenalnie .... wyniki świetne a będą jeszcze lepsze bo zarząd steruje firmą praktycznie bezbłędnie ... wadą jest płynność a raczej jej brak .... będzie drugie LPP ? strach pozbywać się akcji ;)
ciekawe dlaczego akurat dzisiaj ten strzał ...może będzie komunikat o dywidendzie ... wywaliłem większość "śmieci" które miałem i kupowałem PGS ... to spółka w którą warto trzymać długoterminowo, niewiele już takich ...
miałem MCI też dość długo, wywaliłem .... miałem też sporo PMI, na szczeście odwiesili śmiecia na dwa dni i udało się wyrzucić z małą stratą ... teraz wybieram tylko dobre spółki, żadnego szajsu ...ładny trend jest też na KGHM
z małym pakiecikiem od 4 zł trzymam się z wami, jak mam wolne środki to powiększam stan, szkoda że wtedy inne spółki też kupiłem, teraz wychodzę z nich ze stratą i dokupuję akcji po wyższych cenach
Dzisiaj 500 doszło :) Znacznie drożej niż mogłem kupić jeszcze 2 dni temu, ale, tak samo jak poprzedni pakiet, to jest na długi termin, więc i tak będzie dobra stopa zwrotu.