pozostaje jeszcze jedna , najważniejsza kwesta. komu sprzedać? tak ładnie wygląda na rachunku... :)))) kto pierwszy ten lepszy pod koniec sesji może leżeć na widłach.
inwestorów? chciałes powiedzieć płochliwą ulicę bo to ona łapie się na "łatwa kasę " i liczy na drapane hehe a w rezultacie staje się po raz kolejny dawcą :))))
poleci jeszcze poleci . W takim tempie 0,40 było za dużo żeby w ogóle wchodzić, a dawcą nie zamierzam być. Poza tym rating "d" .... nie jest tu za pewnie :)
az mi sie niechce was czytac po co dalej tu jestescie i piszecie skoro juz nie macie akcji tej spolki ?ilez mozna naganiac na spadki ...masakra ...czyzby ktos chcial znowu wejsc na dolku ? nie rozumie po co pisac tyle opinii mowiacych to samo ...tak naprawde zaden z was nie wie jak zachowa sie kurs i wychodząc z akcji chcieli byscie miec usilnie racje ale zeby ja miec trzeba obrzydzic wszystkim seria naganiajacych na spadki komentarzy ...
o mnie martwic sie nie musisz zebym stracil jeszcze duzo musialoby spaść ...ja mam czas nie panikuje i nie uciekam w popłochu ...a ci co weszli na gorce mysle ze nie beda chcieli stracić i na sile pozbywac sie akcji tym bardziej ze akcji w wolnym obiegu jest malo i nie zanosi sie zeby spadly bo to juz spółka z innym alektoratem zarzadzajacym i przede wszystkim z kapitalem który moze za pośrednictwem momo zrobic wiecej niz Prezes ktoremu skonczyla sie wizja i pieniądze ...
chlopaki, dzis zem rzekl i zrobilem, to nie koniec chcecie zarobic kase rzuccie w cholere momo na ktorej i tak juz zarobiliscie kase, myslcie logicznie , bierzcie igorie nie pozalujecie-mowie to ja muslin
Silva ? a może poszli do lasu.... Sikam na takie spółki i później się człowiek będzie bujał z tym papierem. Wolę ulokować kapitał w coś pewnego. Dla mnie przyszłość to aplikacje mobilne , gdzie wartość rynku wynosi miliardy $ . Tutaj najlepszą robotę , największy potencjał mają VIVID i Bloomer . Teraz są mocno przecenione , a niedługo walne .