Pisałem, że nie masz pojęcia o co tutaj chodzi i wyszło na moje!! Gdzie teraz się podziałeś?? Przez ostatni tydzień tylko spam a teraz cisza. Oj biedaku ;-) Czekaj dalej na 0,30
ale co na twoje wyszło?? tydzien temu też tak pisałeś - i co? oczywiście zasypali cały wzrost...
fund dziś wysypał co miał zapewne...zobaczymy co dalej, na razie jest tylko kolejna próba odbicia pod info i tyle...czy pojawią się dalsze wiadomości? zobaczymy...
Nie masz za grosz godności!!! Jeszcze wczoraj pisałeś o spadkach i zerowym obrocie!! Przypomnieć?? I co wyszło na Twoje???!! Co będzie dalej tego nikt nie wie. Ty liczysz na dalsze spadki ja na złotówki. Zobaczymy. Jedno jest pewne trzeba było kupować po 0,31 a nie tylko durno pisać. Miałbyś z 30 % zarobku a tak tylko panikę siejesz od paru sesji! Pytam po co gościu?? Jak masz cel??
nie piszę od wczoraj tylko od okolic złotówki...więc kto MNIE posłuchał ten ma conajmniej 50% w portfelu więcej kasy albo może śmiało kupić 2 razy tyle akcji... więc w czym problem?
i fakt - mnie też zaskoczyły dzisiejsze obroty;) ale z wejściem dalej czekam - bo ostatnio był taki sam wyskok na 0,4x i oczywiście spowrotem wróciło na 0,31-32....
także cóż i tak jakby co odkupi się taniej...a w myśl zasady chroń kapitał, lepiej zarobić trochę mniej niż stracić...więc jak mają być złotówki to lepiej brac po infie bądź powyżej 0,55...
dalej nie wiadomo czy w ogóle wróci chociaż do kolic złotówki czy nie spadnie na 0,1x...
Jeżeli rzeczywiście będzie przejęcie to powrót w okolice 1 zł będzie bardzo szybki. Czy prezes to idiota, publikował specjalnie negatywne info jak fund spadał aby taniej sprzedali. Ja takiego zachowania jeszcze nie widziałem i to tutaj mi nie pasuje.... poczekamy zobaczymy.