• AWARIA SYSTEMU Autor: ~klient_mbanku [31.61.136.*]
    Od rana mam brak możliwości zalogowania do serwisu mbank. Zarówno z urządzeń stacjonarnych jak i mobilnych. Nie działa nawet strona logowania. Nie można się dodzwonić na mLinię. Planowałem dziś sprzedać akcje spółki X. Ciekawe czy mBank zwróci mi pieniądze (różnicę) jeśli do jutra spadek na wspomnianych akcjach się pogłębi, a ja wykażę stratę.
  • Re: AWARIA SYSTEMU Autor: ~123 [81.190.166.*]
    sprawdź swój komputer, jave? przeładuj PC
  • Re: AWARIA SYSTEMU Autor: ~klient_mbanku [31.61.136.*]
    Od kilku godzin nie robię nic innego. Pisałem wyraźnie. Stacjonarnych i moblinych. Kilku urządzeń działających na kilku systemach operacyjnych.

Problem leży nie po mojej, ale po stronie mbanku.

Znajomi potwierdzają, że również mają ten sam problem. Ciekawe, że mBank potrafił mi dziś przysłać maila z mOkazjami, a nie potrafią użyć skrzynki mailowej do wysłania informacji o awarii.
  • Re: AWARIA SYSTEMU Autor: ~Alik_kot [89.70.48.*]
    Coś w tym musi być skoro to główny temat większości wątków o mBanku.
    Kiedyś, dawno temu i teraz od początku roku korzystam z platformy giełdowej mBanku
    Nie zdarzyło się żeby kiedykolwiek brakowało notowań lub był jakiś problem (mówię o notowaniach przez Statica, nie wiem jak jest ze standardowymi) natomiast pewnego razu po aktualizacji Firefoxa wszystko się posypało. Kontakt ze specjalistami z banku nie przyniósł żadnych efektów, ich pomoc delikatnie mówiąc była o "d..ę roztrzaść" i gdyby nie to, że potrafię to i owo zrobić przy komputerze podejrzewam, że do dzisiaj nie miałbym notowań :) Problem był w Javie i przeglądarce.

Pozdrawiam i życzę cierpliwości ;)
  • Re: AWARIA SYSTEMU Autor: ~Ojtamojtam [46.112.110.*]
    u mnie wszystko działa
  • Re: AWARIA SYSTEMU Autor: ~Lancet [83.21.63.*]
    oho
  • Re: AWARIA SYSTEMU Autor: ~antysyf [89.228.149.*]
    szmaciarze nawet aplet staticy zablokowali....mam jave 7 u67 a podają komunikat zęby nie niższa niż 1,5 takiego syfu to Pollska dawno nie miała..wielokrotnie resetowałem, w przeglądarce jest ustawione aby zezwalać na działanie.....
[x]
MBANK -1,64% 1 259,50 2026-04-13 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.