Jestes w dużym błędzie. Tutaj pomnażanie to dopiero się zaczyna. Dzisiaj niewątpliwie będą rekordowe obroty w historii spółki. Jednak gdyby nie widły to obroty byłyby gigantyczne. Tutaj akcji w wolnym obrocie jest bardzo mało. 75% znajduje sie poza obrotem giełdowym. 1 zł to kwestia kilku, kilkunastu sesji. Wyższe poziomy to do końca roku grubo ponad 2 zł.
Co mam oddawac jak na razie wpadlo mi ledwie 77.000 akcji. Beds mial 500.000 to wyznacze dopiero target. Na borucie ostatnio zarobilem ponad 400% a tu bedzie jeszcze wiecej
Będą czekać i zaklinać jak do niedawna na Borucie. Przy 1,2 zł było już dla nioch za drogo i ponoć miało spadać na 10 groszy. A ile urosło? Do ponad 4,2 zł. Chłopcy rozjechali się o 3 zł na każdej akcji. Teraz im nie daje spać, że takie wypasione zyski przeszzły im koło nosa.
Podobnie zachowują się tutaj. Akcje dopiero startują. Nie wielu kupiło i nadal stoją w długich kolejkach a obiecanej przez leszczy podaży nie ma.
Nie jęcz. Nie pasuje to po prostu nie kupuj i tyle. Takich utyskiwań ostatnio na Borucie były setki. I co z tego????? NIC! Po raz kolejny goscie okazali się za mało elastyczni by zarobić kilkaset procent. Pzdr. 1 ł szybciej niż myślicie.
"kilkaset procent"? jak czytam coś takiego od razu wiem z kim mam do czynienia:))) jest nawet definicja opisująca takie zachowania:
"droga wytyczona i zbudowana na obszarze zurbanizowanym (głównie w mieście, ale także w osadzie oraz czasem na wsi), której współcześnie zazwyczaj nadaje się oficjalnie urzędową nazwę własną."
wszystkowiedzący pajac hahahaha skąd ty pajacu możesz wiedzieć gdzie kto i kiedy był ? tak własnie maja forumowe pajace, całą swoją ,,wiedzę" czerpią z forum hahahaha!!!!!!!!!!!! takich pajaców najłatwiej podkręcać na takich forach
Oj Boruta to było grubo i pewnie wkrótce spróbuje przetestować 4 zł. Ale tutaj ktos na forum Parkietu wkleił powiązania bodajże prezesa zarządu. Wszystko powiązane jest z Michałem Sołowowem i jego inwestycjami w Echo i spółki zależne, oraz inne spółki Pana Michała. Będzie jazda lepsza niż na Borucie.