Też zauważyłem tą spółkę. Paradoksalnie największą konkurencja dla wyrobów Alchemii sa rury pochodzące z Rosji. Jak teraz UE i Rosja obłożą się sankcjami to rury powinny zdrożeć. Dodatkowo Pan Karkosik gra w swoją grę . Alchemia skupuje akcje i je umarza. W związku z tym, że Pan Roman z żona mają chyba 99% kapitału to mogą umożyć spokojnie 50% akcji i nadal bęą mieli 98% akcji tyle, że majatek przypadający na akcję będzie 2 razy wyższy. Pozdrawiam. JS
Alchemia sprzedała swoje akcje w ilości 10404474 dla impexmetalu.Cena ciekawe dla kogo była dobra. Pamietam jak alchemia skupowała swoje akcje po 8 zł a nawet jeszcze wyżej jak i niżej. ciekawe jaka średnia wyszła, czy aby na tym interesie alchemia nie straciła a ja jestem pewien,że tak. Przecież nie raz trąbił,że spółka nie dowartościowana to miał okazję akcje sprzedać np. po 8 zł. i to wtedy byłby dobry interes dla spółki.U karka wszystko jest możliwe dla mieszania w grupie jest w stanie zrobić wszystko. Teraz następny skup i okaże się, że znów sprzeda ale po 4.50.