Jeżeli zależy Ci aby spółka Pmi wróciła do notowań .Potraktuj to poważnie ..
Proszę o podanie ilości akcji Pmi jakie posiadasz i czy będziesz na najbliższym WZA osobiście lub przez pełnomocnika . Jeżeli chcesz możesz podać swoje dane . Na adres konrad.zak1981malpagmail.com
PROŚBA NIE PISZCIE NA FORUM ILE SZTUK . TYLKO W EMAILU . NA FORUM WYSTARCZY WYSŁAŁEM (AM )
ale tak szczerze, o co tobie właściwie chodzi ? co ty myślisz ze te twoje posty coś zmienia ? tylko spamerka ci pozostała, no chyba ze zainwestujesz pożyczone w providencie pieniądze w IFSA :-)
Niech próbują nie zlapia wiecej jak 10% Tyle uzbieralem pod koniec listopada. Czesc to byla sciemacnieduza ale byla byc moze teraz ludzie rusza bardziej tylki
pamietajcie tylko ze jesli wza nie jest zgloszone przez espi to o 7 dni dluzej zwolanie trwa
zostalo 36 dni czyli mniej jak tydzien na zwolanie wza
Dnia 2014-08-06 o godz. 11:36 ~miluh napisał(a): > Niech próbują nie zlapia wiecej jak 10% > Tyle uzbieralem pod koniec listopada. > Czesc to byla sciemacnieduza ale byla > byc moze teraz ludzie rusza bardziej tylki > > pamietajcie tylko ze jesli wza nie jest zgloszone przez espi to o 7 dni > dluzej zwolanie trwa > > zostalo 36 dni czyli mniej jak tydzien na zwolanie wza
Miluh czy zgłosiłeś swoje akcyjki do przeliczenia ? Jeżeli tak to mam nadzieję , że i na WZA pojawisz się sam lub przez pełnomocnika .
Dnia 2014-08-08 o godz. 15:08 ~asesor napisał(a): > sdf---- i co warto było się angażować , jak władze nie wyrażają > chęci współpracy. > Sądny dzień już niedługo----tzn. 12.09. OBY NIE > SĄDY TEŻ DLA LUDZI
Warto ...Nie bądź taki prorok z tym sądnym dniem ..
Dnia 2014-08-11 o godz. 09:39 ~sdf napisał(a): > Każda akcja na NWZA będzie ważna
zastanawiam się co lepsze, walczyc dalej bedąc, czy zrezygnować i podjąc walką z GPW ( kupiłem akcje w trakcie 2- dniowego odwieszenia). Tutaj nic nie wiadomo, a raczej wiadomo- zmierza ku wykluczeniu, a GPW musi beknąć, byłem u prawnika i mówi, że mam dużą szansą na wygranie procesu...
sdf, - myślę, że warto byłoby policzyć jaki % akcji mamy - ci co wysłali maila do Konrada - no i Konrad mógłby na maile zwrotnie podać ile razem mamy - czy jest to sensowna ilość na nwza pozdrawiam
Dnia 2014-08-11 o godz. 09:55 ~kos napisał(a): > sdf, - myślę, że warto byłoby policzyć jaki % akcji mamy - ci co > wysłali maila do Konrada - no i Konrad mógłby na maile zwrotnie podać > ile razem mamy - czy jest to sensowna ilość na nwza > pozdrawiam
kos - może to zabrzmi dość enigmatycznie ale jest sensowna ilość ale nie możemy poprzestać na tym , ważne jest aby wszyscy którzy zgłosili swoje akcje zarejstrowali je i przybyli na NWZA osobiście lub swoich pełnomocników .
> > kos - może to zabrzmi dość enigmatycznie ale jest sensowna ilość ale > nie możemy poprzestać na tym , ważne jest aby wszyscy którzy zgłosili > swoje akcje zarejstrowali je i przybyli na NWZA osobiście lub swoich > pełnomocników .
Proponuje dać pełnomocnictwa jednej osobie, inaczej nic z tego nie będzie..!
> kos - może to zabrzmi dość enigmatycznie ale jest sensowna ilość ale > nie możemy poprzestać na tym , ważne jest aby wszyscy którzy zgłosili > swoje akcje zarejstrowali je i przybyli na NWZA osobiście lub swoich > pełnomocników .
sdf, - faktycznie zabrzmiało enigmatycznie, bo sensowna ilość to ??? , a ja jednak chciałbym otrzymać maila od Konrada - jaki mamy % ? pozdro
Dnia 2014-08-11 o godz. 11:29 ~mms napisał(a): > chyba każdy by chciał...i choć zarys dalszych działań... > no i komu dać pełnomocnictwo, bo praktycznie większość nie przybędzie > osobiście...
Co do dalszych kroków będę jutro rozmawiał . Dużo zależy od dzisiejszych rozmów prowadzonych przez zainteresowane osoby . Podkreślam jeszcze raz ważne jest quorum na NWZA , jest potrzebna duża mobilizacja w tej sprawie a zarejestrowanie i przybycie lub danie pełnomocnictw to warunek niezbędny .
> > Co do dalszych kroków będę jutro rozmawiał . Dużo zależy od > dzisiejszych rozmów prowadzonych przez zainteresowane osoby . > Podkreślam jeszcze raz ważne jest quorum na NWZA , jest potrzebna duża > mobilizacja w tej sprawie a zarejestrowanie i przybycie lub danie > pełnomocnictw to warunek niezbędny .
No ko, chcemy dać, dać Konradowi ja uważam, ale sdf, konkrety, konkrety a nie paplanie.......
Dnia 2014-08-11 o godz. 11:45 ~bolo napisał(a): > > > > > Co do dalszych kroków będę jutro rozmawiał . Dużo zależy od > > dzisiejszych rozmów prowadzonych przez zainteresowane osoby . > > Podkreślam jeszcze raz ważne jest quorum na NWZA , jest potrzebna > duża > > mobilizacja w tej sprawie a zarejestrowanie i przybycie lub danie > > pełnomocnictw to warunek niezbędny . > > No ko, chcemy dać, dać Konradowi ja uważam, ale sdf, konkrety, konkrety
> a nie paplanie.......
bolo - czy nie zastanawia Cię to , że jednak G.S ruszył siedzenie od pewnego momentu kiedy zaczeliśmy akcje ze zbieraniem głosów na WZA . Zainteresowani pogrążeniem spółki też czytają to forum i jak widzisz podanie konkretów w tym momencie ? Więc proszę o jeszcze trochę cierpliwości .
> > bolo - czy nie zastanawia Cię to , że jednak G.S ruszył siedzenie od > pewnego momentu kiedy zaczeliśmy akcje ze zbieraniem głosów na WZA . > Zainteresowani pogrążeniem spółki też czytają to forum i jak widzisz > podanie konkretów w tym momencie ? > Więc proszę o jeszcze trochę cierpliwości .
sdf, zastanówcie się czy nie czas gromadzenia akcji poprzez pełnomocnictwa dla Konrada- uważam, że to jets ten moment, pózniej może braknąc czasu...