Na ZWZ postanowili, że pomimo straty spółka dalej będzie istnieć. Coś jest na rzeczy. Przecież tu już dawno powinna być upadłość a nie ma. Coś się tu będzie działo. Widocznie nie jest tak żle jak myślimy. Mają jakieś plany. Mam nadzieje, że niedługo się dowiemy i podskoczymy do góry z kursem bo jest na samym dnie.
Upadłość likwidacyjna jednak za rogiem. Raport po 3 kwartałach pewnie pokrywa już wszystkie kapitały na minus, a końcówka roku dalej bez śniegu i to drugi miesiąc 4 kwartału, choć i tak nie mają kasy, żeby zamawiać.
Raport za trzeci kw.faktycznie fatalny :/ Trzymam jeszcze, ze stratą nie oddam, a jak ogłoszą upadłość, to uśredńię po groszu i albo rybka, albo akwarium.
rok temu pisałem że pełen bankrut to od czci i wiary mnie ochcili wiedziałem bo mam kogoś w srodku po chajc do cezarei nadmorskiej proszę tam jest w nieruchomościach zainwestowany
Z tą cezarejOM to ty nieźle dajesz do pieca, dlatego nikt poważnie cię nie traktuje :) Ale padaka jest i to po całości, tak na kursie, jak i w raportach :/ Boję się tej upadłości :/
Witam...pisałem wcześniej, że wierzę w tę spółkę... a teraz..... przyznaję rację innym to jest PADAKA !!!!!!!!! ja też w poniedziałek ratuję co się da !!!!!!!!!!!! jestem jednak za głupi na giełdę...albo na newconnect....
Czekałem dwa lata....i się doczekałem sporej straty..... skoro AGROMA OLSZTYN należy do innego właściciela... to ja tu nie widzę postępu.... widzę dno i 4 metry mułu..
Jeśli kiedyś kogoś nagabywałem na Agromę to sorka.... sam dałem ciała
no jak ogłoszą upadłość i tak dalej, to ktoś jeszcze zrobi przed tym ostatnią podbitkę i zarobi na bankrucie zawsze tak jest przecież, skoro wszyscy sprzedają, to ktoś to kupuje i właśnie po to, żeby na tym zrobić interes i teraz, albo się wysypiecie na tej podbitce i uratujecie część kapitału, albo na tej podbitce się obkupicie i wtedy na pewno utopicie jeszcze większy kapitał tak to wygląda w moich oczach
wniosek leży już od lutego nikt mi wierzyć nie chciał jak mówiłem że mam cynk ze środka firmy czekam na przeprosiny od niedowiarków każdy wtopił kilka groszy nigdy żadnych parchów tylko banki albo produkca typ police amica
Ale ty to głupoty gadasz, jakby już złożyli, byłoby info i sygnatura sprawy w Sądzie. To, że jest to nieuchronne, to prawie 100% pewności, ale jeszcze nie jest złożony, a przynajmniej oficjalnego infa nie ma. Nie płacą bankowi, to pewne (w sensie spłata kredytu 12 baniek).
jak kupie ziemie po 2 zł za metr2 i sprzedam swojej spółce po 150 zl za metr i mam forse wyprowadzoną tak zrobił Gant i inni w Agromie też ktoś sprzedał ziemie spółce tylko nie mamy pojęcia za ile
Ja pierd., jaki raport :/ Gdzieś tam cały czas liczę, że coś z tego jednak będzie, ale nie dość, że chyba nic nie sprzedali w 4tym kwartale, to dalej bez śniegu i jęczy Staszewski w kolejnym raporcie :/
Piszecie pierdoły, jakbyscie mieli insajdy ze spółki :/ Żałuję, że nie uciąłem straty jak robili kółka przy 7 gr, a tak kiszenie ogóra kolejny miesiąc :/
hmm nie wiem dlaczego ale mam wrazenie ze ktos czeka zeby odkupic za 1 grosza zeby pozniej puscic info ze panstwo kupilo spolke i ze zainwestuje.... obym sie nie mylil.....
Jakie Państwo kupi??? Agrom jest z 10, a ta na gow najbardziej zadłużona i nic nie robiąca, nie mozna kupic marki, bo ta należy do wielu Agrom i tu jest pies pogrzebany. A kolejny raport i kolejna lipa, nawet już nic specjalnie w nim nie piszą. Piach.