• INFO i co myszki mniam mniam ! Autor: ~filemon [194.187.200.*]
    Jw
  • Re: INFO i co myszki mniam mniam ! Autor: ~akcjonariusz [66.85.148.*]
    twoj post zostal ,,zaksięgowany,,
  • Re: INFO i co myszki mniam mniam ! Autor: ~eustachy [78.30.80.*]
    gość zapłaci 200tyś zł to sie mu odechce pisać nieprawdę, i to warto wysłać do KNFu
  • Re: INFO i co myszki mniam mniam ! Autor: ~streert [193.200.47.*]
    http://www.greensys.pl/news/umowy-pilotazowe-w-el-casar-i-kamieniu-pomorskim/
    kurcze moze warto...?
  • Re: INFO i co myszki mniam mniam ! Autor: ~filemon [194.187.200.*]
    Wiecie co mozecie haha naskoczyc mi myszki buhaaaaas
  • pod wpływem stresu.. Autor: ~street [193.200.47.*]
    Dnia 2014-08-05 o godz. 15:53 ~filemon napisał(a):
    > Wiecie co mozecie haha naskoczyc mi myszki buhaaaaas
    ludzie ( filemon) zachowują sie irracjonalnie pod wpływem silnych bodzców ,tekst niejakiego filemona powyzej odzwierciedla stan psychiczny tegoz inwestora
    --śmiech przez łzy---
    b.mi przykro kolego kocie ze wtopiłes ,na nc tak to juz jest:)
  • Re: pod wpływem stresu.. Autor: ~filemon [194.187.200.*]
    Chyba twoj stan psychiczny nie rozroznia nawet faktow.Wtopil niejaki akcjonariusz/dla mnie myszka/ Ja jestem Kocurem hahaaaaaaa
  • Re: pod wpływem stresu.. Autor: ~street [193.200.47.*]
    Dnia 2014-08-05 o godz. 16:06 ~filemon napisał(a):
    > Chyba twoj stan psychiczny nie rozroznia nawet faktow.Wtopil niejaki
    > akcjonariusz/dla mnie myszka/ Ja jestem Kocurem hahaaaaaaa
    kocurek obszczymurek:))))
    chłopie,ubrali cie i z.r.a.s.z. krwawym stolcem:)) ,taka jest naga prawda
  • Re: INFO i co myszki mniam mniam ! Autor: ~Jagala [31.174.24.*]
    Głodne myszki.Nie chcą tak nisko sprzedawać.
  • Re: INFO i co myszki mniam mniam ! Autor: ~street [193.200.47.*]
    -20% dzisiaj czy -30%?:)))))))))))))
    Miau Miau nie drocz sie szczurku bo takich co machaja ogonkiem dojadam powoli na koniec miau ...bedzie bolalo szczurku
    są dwie opcje
    pierwsza
    -jestes kloszardem z dostępem do darmowego neta (?!?!)i dowartosciowujesz się pisząc na forum
    druga
    -sfrustrowany leszczyk z mania wielkosci zaklinający rzeczywistośc:)
    he he
    kierunek obrany i ty kolego nic na to nie poradzisz
    zal mi ciebie a przede wszystkim zal mi tych co brali po 3,4,5 zł
    i co filemon?:)) jestes kotem-w dosłownym tego słowa znaczeniu:) buha ha hah
    Mniam Mniam teraz szczurek miau mru mruuuu
  • Re: INFO i co myszki mniam mniam ! Autor: ~norman [31.174.21.*]
    Odblokowanie rachunku Trejdoo w BNP Paribas w UK
    Szanowni Klienci,

Pragniemy poinformować, iż w dniu dzisiejszym BNP Paribas w UK (BNP Paribas) odblokował nasz Rachunek i zwolnił znajdujące się na nim środki pieniężne. Igoria Trade (Trejdoo.com) w chwili obecnej posiada dostęp do środków Klientów. Nie otrzymaliśmy od BNP Paribas formalnych wyciągów bankowych za okres, w którym Rachunek funkcjonuje nieprawidłowo. Historia Rachunku za ten okres nie zawiera danych nadawców oraz tytułów przelewów co uniemożliwia nam identyfikację przelewów oraz przypisanie wpłat do kont użytkowników Trejdoo.com – wszystkie przelewy w polu opisu transakcji zawierają to samo zdanie „Receipt of funds”. Dodatkowo, bank BNP Paribas połączył część przelewów i zaksięgował na Rachunku jako jeden przelew, co również uniemożliwia nam identyfikację wpłat. Wielokrotnie, jednak bezskutecznie występowaliśmy do BNP Paribas o udostępnienie danych o wszystkich transakcjach.

Do teraz otrzymaliśmy jedno zestawienie w formacie tekstowym wysłane emailem, za okres od dnia 25 czerwca br. do dnia 8 lipca br., które zawiera zarówno dane nadawców jak i tytuły oraz kwoty przelewu. Nie jest to oficjalny wyciąg bankowy, nie mniej podjęliśmy decyzję o zaksięgowaniu tych wpłat. Jednocześnie wiemy, że przesłane zestawienie jest niepełne i nie zawiera co najmniej kilkunastu transakcji. Jeśli dokonywali Państwo wpłaty na Rachunek w okresie pomiędzy 25 czerwca br. a 8 lipca br. dane Państwa przelewu znajdują się w zestawieniu przesłanym nam przez BNP Paribas, środki zostaną zaksięgowane niezwłocznie na koncie Trejdoo i będą mogli Państwo nimi swobodnie dysponować.

Osoby, które dokonały wpłat w okresie po 8 lipca br. lub też ich wpłata nie znalazła się na liście dostarczonej przez BNP Paribas niestety muszą poczekać na dostarczenie nam przez BNP danych o ich przelewie. Nie potrafimy określić kiedy takie dane otrzymamy – jesteśmy w stałym kontakcie z BNP Paribas i sprawa ta ma dla nas najwyższy priorytet. Poinformujemy Państwa niezwłocznie o otrzymaniu tych danych od BNP.

Obecnie pracujemy nad weryfikacją poprawności danych i zgodnością operacji na Rachunku bankowym z dostarczonymi przez BNP Paribas danymi w formacie tekstowym. Wszelkie niezgodności wyjaśniamy w trybie roboczym z BNP Paribas. Ze względu na ogromną ilość pracy jaką musimy wykonać w celu prawidłowej identyfikacji wpłat prosimy Państwa o cierpliwość i zapewniamy, iż będziemy pracować bez przerwy do momentu zaksięgowania wszystkich wpłat w portfelach Klientów.

Dodatkowo, pragniemy poinformować, iż decyzją Zarządu Igoria Trade opłata za wpłatę na Rachunek prowadzony w BNP Paribas zostanie zwrócona wszystkim Klientom, którzy dokonywali wpłaty w dniach blokady Rachunku.

Pragniemy Państwa poinformować, że nadal nie uzyskaliśmy informacji z BNP Paribas o przyczynie blokady Rachunku oraz zapewnić, iż podejmiemy wszelkie możliwe działania celem wyjaśnienia sprawy i wyciągnięcia konsekwencji prawnych. W tym celu zleciliśmy podjęcie działań prawnych dwóm kancelariom w Polsce i Wielkiej Brytanii.

Prosimy również o wstrzymanie się z wpłatami na Rachunek prowadzony w BNP Paribas do momentu wyjaśnienia przyczyny jego blokady.

Pozostaje nam gorąco przeprosić naszych Klientów za zaistniałą sytuację i zapewnić, że po wyjaśnieniu niezgodności z BNP Paribas przelewy będą księgowane w portfelach Klientów, o czym niezwłocznie Państwa poinformujemy.

Zespół Trejdoo.com
  • Re: INFO i co myszki mniam mniam ! Autor: ~Tom [83.29.22.*]
    chyba Ci sie fora pomyliły, nie pisz o tej spolce, im mniej osob wie tym lepiej.
[x]
APANET -0,51% 0,97 2026-05-14 12:57:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.