• No co za ....... Autor: ~YoMen [94.78.143.*]
    no nie mogę co za pajac ustawił automat który co 18 sekund puszcza po 70 akcji?
    Co ma ma na celu
  • Re: No co za ....... Autor: ~gracja [93.181.136.*]
    a ja ciekawa jestem , kto ustawwia ogromne ilosci do sprzedazy, chcac zapewnie spowodowac spadek i nie udaje sie, moze faktycznie raport bedzie dobry
  • Re: No co za ....... Autor: ~YoMen [94.78.143.*]
    dla brechu by zatrzymać automat kupiłem 2 akcje po 1,73 i automat przestał sprzedawać po 1,72 tylko znowu co 18 s dostawia na 1,73 po 70 akcji.
    jak ja to będzie robił do k0ońca sesji to do końca sesji dostawi z 57 kilo akcji.
    I co myślicie że ktoś to ruszy? Bo mi się wydaje że to koniec wzrostów przynajmniej na dziś.
    Ps. chyba że ktoś puści poniżej 1,73 to automacik bedzie puszczał w rynek
  • Re: No co za ....... Autor: ~xxx [87.99.27.*]
    - jeżeli nie wiesz co ma na celu taki automat sprzedaży, to zostaw giełdę i zajmij się kupowaniem jabłek (nie zaszkodzisz nawet swoją indolencję)

- nie sprzedałeś po 1,70 bo pewnie jesteś na tyle naiwny, że już widziałeś 2zł a może i nawet 3zł, to teraz będziesz znowu czekał pół roku na ten poziom jak nie rok

- skoro nie sprzedałeś po 1,70 bo jesteś naiwny i nieinteligentny to czy aby na pewno nie zaszkodzisz handlując jabłkami :) ?
  • Re: No co za ....... Autor: ~YoMen [94.78.143.*]
    hehe znafco myśli wszelakich w stanach ponad połowa handlu odbywa się za pośrednictwem automatów.
    więc zjedz sobie jabłko na złość putinowi
    PS. a czy sprzedałem czy nie to już moja broszka ok?
  • Re: No co za ....... Autor: ~DROp [83.23.84.*]
    do @Autor: ~xxx [87.99.27.*] 2014-08-05 15:13

Wytłumacz nam w takim razie po co automat sypał po 70 akcji, skoro jesteś jedynym na forum, który błyszczy inteligencją.
  • Re: No co za ....... Autor: ~o0o [83.13.215.*]
    xxx juz kilka razy wietrzyl tutaj spadki uciekac kazal i zawsze bylo inaczej :D ;) od taki "madry" inaczej :D
    kto mądry na duonie siedzi sobie spokojnie, posiedzi z kilka lat i bez szarpania sie znaczaco powiekszy swoje pieniadze ;) do tego za rok dwa dywidenda sie pojawi to dopiero wtedy nazlatuje sie chetnych na akcje ;)

ponad rok prawie na duonie jestem, 100% przeszlo zysku :) a to dopiero poczatek, 15 - 20% akcji obracam sobie, wysiadam i wsiadam nizej a pozostala czesc jak dobre wino, lezakuje i nabiera coraz wiekszej wartosci :)

a wig20 potwierdzic moze ze dzis okolo 12,oo pisalem mu ze dzis bedzie 1,66 i,,,,, jest :D:D:D
    Skoro sam zakładasz że spadnie i można odkupić niżej, to jakim nieukiem trzeba być by trzymać na siłę :)?
    I Ty masz czelność tutaj cokolwiek pisać i radzić :)?
  • do @xxx Autor: ~DROp [83.23.75.*]
    odpowiesz na moje pytanie? Czy ci się system przegrzał od dwóch postów powyżej?
  • Re: do @xxx Autor: ~o0o [83.13.215.*]
    hehehe xxx to taki madry co wszystko wie i zawsze pieknie wysiada i wsiada :D ale zawsze madrzy sie PO fakcie i nigdy szczegolow nie zdradza :D

juz widze jak ci tlumaczy akcje z 70 akcjami :D:D:D doczekasz sie mhmmmmm :D on wie! ale nie powie ;D buhahahahahahaha
    no wiesz, zalezy jaka iloscia akcji grasz :D
    jak gracasz sobie 10 -30 tys akcji to mozna sobie zaglowac ;)
    troche trudniej oddac i zebrac sensownie powazne ilosci akcji :D
    poza tym nie kazdy ma czas na ciagle siedzenie przed notowaniami online

wyobraz sobie xxx, ze niektorzy inwestują na lata ;) bez szarpania co tydzien akcjami i b dobrze na tym wychodza :) wybieraja akcje zamiast lokat
    przyklad? np EEX LPP itd itp czy chociazby DUON, w dlugim terminie, tez nie narzekam :D ciagle ponad 100%,,, a za rok, dwa bedzie duzo duzo wiecej ;) smiem sadzic :D

xxx nie kazdy na GPW to spekulant, sa tez inwestorzy ;)
    inwestor w 96% to dawca kapitału
    spekulant - giełda to jego praca i śledzi wszystko na bieżąco, więc zarabia (brakujące 4% :) )
    spekulant brzmi pejoratywnie - bardziej przyjazne politycznie określenie to "inwestor BARDZO krótko terminowy :)
    inwestor statystycznie ma kapitał najczęściej do 10tyś zł
    spekulant -........ (pamiętaj że na giełdzie pracują też .......)

apropo co ma na celu systemowa sprzedaż ?
    podpowiem, ze ilość nie ma znaczenia, ważna jest odnotowana sprzedaż...
    resztę proszę się douczyć, odrób zadanie domowe albo odpuść sobie giełdę
    nie kieruj mnei do nauki, ja nie pytalem ani mnie nie pytano

pytano ciebie i ktos inny nie ja, i ciagle nie odpowiedziales ;) czyli wiem ale nie powiem :D
[x]
DUON 0,26% 3,83 2016-04-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.