Nie chce nic mówić kolego.. ale już im zostało 200 tys tylko tych akcji do zbycia a kurs 35 gr , to ile jeszcze spadnie z 5 gr max.. I nie będzie wgl dużych akcjonariuszy wszystkie akcje wchłonęła ulica. Nie będzie miał kto tego blokować jakby zaczeło rosnąć.. A jakby się jeszcze ktos wiekszy pojawił to dopiero będzie jazda :) nie wiem ale jak dla mnie to to jest dobre info skoro tyle akcji sprzedali a kurs dalej się trzyma to jak przestaną sprzedawać to moze go wywindujemy..
Kto wywinduje TY .Ty liczysz jak wiekszośc na zyski żeby zarobić takich jest cała masa.Fundusz jakby chciał to by poczekał pare sesji aż urośnie a nie wywalał żeby tylko się pozbyć akcji.on wie co robi .Brał akcje po nominale i opycha w rynek z 4-5 krotnym zyskiem a jak uda się opchnąć w rynek 50mlna akcji cześc z pp wiec wiadomo że kurs musi spaść po dniu ustalania pp i to sporo z uwagi na ilość proponowaną .Nikt nowy o zdrowych zmysłach nie tknie tych akcji od was .Sami sobie będą opychać zobaczycie.Jutro będzie atak na wsparcie 31gr i można grac na DT
Tak ! Masz racje moze tak być. Ale może również tak być, że nowy akcjonariusz na którego będzie emisja i który nie bawem się pojawi przedstawił jak wygląda jego pomysł na firme i reszcie akcjonariuszy się jego polityka nie spodobała i zaczeli się wycofywać. Spółka musi mieć jakiś większych akcjonaruszy więc i tacy się pewnie zaniedługo pojawią. Zobaczysz :) Mówisz że wszyscy liczą na zysk tak ? Okay, czyli co liczą na zysk a zaczną sprzedawać? Jak znam ludzi to bedą trzymać papier do 1 grosza wierząc się wybije.. Identyczną sytuacje masz na United.. Tutaj zostało im 200 tys.do sprzedania za wiele szumu tym nie na robią.. Jeśli faktycznie całóść została zebrana przez drobny akcjonariat to można powiedzieć, że zacznie się znowu handel na tej spółce i z czasem znowu ktoś zacznie zbierać.. W mojej opini co miało zlecieć to już zleciało.
Żaden duży inwestor nie wejdzie ci w spółke która ma 1,5 mln akcjia jej kapitalizacja to 500 tys zł Jedynym pozytywnym infem byłoby pokazanie że ktoś objał 10-15% akcji a to wygląda na zebranie po paręnaście tysięcy akcji przez 20-30 graczy i oni nie rozruszają tego badziewia.Jak nie pokaże ktoś siły to niestety emisja 50 mln akcji zdusi kurs do 10 gr i to jest zagrożenie. Wystarczy że ktoś zacznie sypać a reszta się do niego przyłączy tak działa instynkt małego .
Może juz jakiś wszedł? Na dniach się okaże, moze pojawi się jakieś info.. Akurat fakt że chcą do kapitalizować spółke to dobrze wróży, zamiast odstraszać powinno przyciągać. Spójrz wszyscy naraz odeszli jeden po drugim.. Czy to trochę nie dziwne ?
Nie lubie tracic a w zwiazku z tym im więcej Osób opluwa tym bardziej na zasadzie przekory lubie kupic to wszedłem e spółeczkę. teraz mam prosbe o wstrzymanie się z głupimi tekstami ok . Proszę o ciszę