• Co dalej z MIT-em! Autor: komosar [188.47.25.*]
    Osobiście uważam że to spółka z dużym potencjałem wzrostowym!!! Oczywiście po scaleniu papierów.Największym zagrożeniem dla spółki jest nadal główny akcjonariusz -MNi sa w osobie prezesa Piechockiego.Jest on słabiutkim managerem i gdyby tak,któregoś dnia uderzył się we własną pierś i powiedział!!!1Koniec z moim prezesowaniem!!! Zatrudnię zdolnego managera a sam zostanę tylko przewodniczącym Rady Nadzorczej! Mam duży pakiet akcji i wystarczy mi ,aby miał on potencjał wzrostowy!1! Było to by z korzyścią dla całej rzeszy drobnych akcjonariuszy MIT-a1
  • Re: Co dalej z MIT-em! Autor: ~killa [46.77.124.*]
    Też tak uważam. Zarządzanie zostawić komuś innemu, a Piechocki może sobie jakiś butik z sukienkami kupić, na tym się zna.
  • Re: Co dalej z MIT-em! Autor: ~ja [79.186.176.*]
    Dnia 2014-08-03 o godz. 15:27 ~killa napisał(a):
    > Też tak uważam. Zarządzanie zostawić komuś innemu, a Piechocki może
    > sobie jakiś butik z sukienkami kupić, na tym się zna.
    Na sukienkach to on się niestety nie zna :))))))) , jednak o jego potencjale co do prezesowania świadczy fakt , że to on jest głównym nie my :( Osobiście uważam , że aktualna cena odzwierciedla faktyczna wartość firmy !! Nie wolno zapominać , że z gów.......bata nie ukręcisz :))))))))))))
  • Re: Co dalej z MIT-em! Autor: ~killa [46.77.124.*]
    Na czym jak na czym ale na sukienkach to on bardzo się zna.
  • Re: Co dalej z MIT-em! Autor: ~ja [79.186.176.*]
    Dnia 2014-08-03 o godz. 16:14 ~killa napisał(a):
    > Na czym jak na czym ale na sukienkach to on bardzo się zna.
    Pozwolę sobie być innego zdania, mianowicie ,żle kolo dobiera sukienki do szpilek a o kapeluszach już nie wspomnę :)))))))))))
  • Re: Co dalej z MIT-em! Autor: ~oszukany [89.229.218.*]
    czy tą spółką nie zarządzają jacyś szulerzy i złodzieje co tydzień parują tu grube miliony piszmy do KNF o sprawdzenie zarzadu tej spółki co tam się dzieje = to kosztuje już tylko 27 gr za sztukę. Przecież to szulernia nie spółka !
  • Re: Co dalej z MIT-em! Autor: ~oszukany [89.229.218.*]
    piszmy do KNF niech sprawdzą co tam sę dzieje, pieniądfze bezpowrotnie parują !!!
  • Re: Co dalej z MIT-em! Autor: ~sado [83.27.85.*]
    wszystko jest pod kontrolą , spółka jest tyle warta ile skłonni są za nią zapłacić :)
  • Re: Co dalej z MIT-em! do Komosar Autor: ~sterw [178.36.63.*]
    Nie wiem jakim jest menedżerem na pewno jest wspanialym chochsztaplerem a to sie bardzo liczy....
[x]
LARK -1,64% 0,15 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.