Ktoś wspominał o wskaźnikach i rzeczywiści zaliczyły dołki i dopiero zaczynają kierować się w górę więc wzrosty raczej pewne. Pytanie czy dojedziemy do poziomu z przed dwu tygodni. Ja uważam ,że nawet wyżej. Jeśli dołożyć do tego ,że to NC to można liczyć nawet na ponad 1zł w ciągu paru sesji.
Dnia 2014-08-04 o godz. 09:24 ~Tarra napisał(a): > Nie zapomnijecie o dodruku 50mln akcji w cenie znacznie niższej od obecnej Jak coś to ty nam będziesz przypominał.OK
a kto wam da więcej w taka spółke 50mln akcji to 5mll zl trzeba wyłożyć Znajdziecie frajera na wyższa cenę w takich czasach watpie .wystarczy spojrzeć na Inveti tez kur chodzil po 40gr i spadł po emisji wiadomo gdzie na 5-6 gr i tu będzie podobnie. To tylko kwestia czasu Taki jest NC
No i sam dales sobie odpowiedz. Wiemy tylko, że nominalna bedzie 10 groszy, a emisja moze iść zarówno po 10 groszy jak i po 40 groszy. Nie masz na teraz kompletnie zadnej wiarygodnej przesłanki, że emisja pójdzie po 10 groszy
No wiem właśnie.. Ale trochę się boje że może być tak jak Terra tutaj powiedział.. że po emisji poleci w dół.. Tak ja wiem, że zazwyczaj jest inaczej ale to jest NC i... tutaj takie rzeczy są na porządku dziennym. Choć narazie to wszystko wygląda pro wzrostowo.
Jak myślicie dlaczego główni akcjonariusze się wyprzedali.Bo oni znają warunki nowej emisji.Mimo zdawałoby się pozytywnego infa sprzedali wszystko a ile jeszcze ma Fundusz to się dowiecie może już dzisiaj .Jak zszedł do 10% to czeka was obrona ostatniego dołka.Radzę wstrzymać się zakupem przed informacją dobrze wam to zrobi.Ci co kupili powyżej 40gr już nie odrobią strat można tylko je ciąć i to jak najszybciej i umiejętnie.