Pompy nie bedzie raczej zaniżanie i brudna gra przed mooooocnym odpałem...tak sądzę po moich obserwacjach;-)PO oficjalnym info o przejęciu będą jaja i AT polegnie...szacun co do niektórych piszących " poczekajmy do wsparcia 0,3 iiii wtedy brać " prognozy Panie i Panowie trafne w 100% nie chcę pisać nickami który kiedy sami wiecie kto... PZDr dla wytrwałych... W woli wyjaśnienia brałem 40kilo po mału po 0,36, 0,37,038,0,40, 0,41 i 0,43 jak dla NIEKTÓRYCH nie po TANIOŚCI i narazie robię PLECY ale.... WIARY NIKT MI NIE ZABIERZE... Pozdrawiam mądrych trzeźwo myślących;-)
A co to znaczy "brudna gra"? To GPW!!! Tu nie ma srania w PKS -e :))) Zarabiasz albo tracisz , nie ma innej opcji. Zakładasz rachunek maklerski to tym samym podpisujesz cyrograf z diabłem. Jak ktoś chce uchodzić za ckliwego gościa , niech idzie do szkółki niedzielnej:) Tu nie ma miejsca na popierdółki!!!
Wg mnie główny akcjonariusz wyprzedaje akcje bo wie po ile będzie 50 mln nowych akcji .Przy obecnej ilości 1,5mln to o wiele za dużo żeby z pp wzięli taka ilość to muszą być po nominale a to oznacza gwałtowny spadek obecnych .Gdyż każdy wie jak się oblicza dzień ustalenia .Taka jest prawda i nikt jej nie zmieni.Bardzo duże ryzyko kupowania akcji po obecnej cenie.Choc może i można zarobić na DT Ponadto co to za kasa jak mieli się po 200 -300 tys akcji.-to sama drobnica.Za miesiąc akcje będą chodzic po 20gr albo niżzej wypomnę wam tego maila
maila?:))))) już samo to robi z ciebie leszcza z ulicy. post bez wartości merytorycznej. każdy kto zna się choć trochę na grze widzi jak wygląda AT. a ona jak do tej pory w przypadku Terra sprawdzała się w 100% przypadku, tak więc poziom 0,7x to kwestia kilku sesji. i to właśnie z AT się nie dyskutuje bo odzwierciedla zachowanie rynku a jak wiadomo RYNEK MA ZAWSZE RACJE
to grajcie sobie pod AT do 70gr ale upadek będzie bolesny.Nie zaprzeczałbym jakby nie było emisji a tak jeśli dojdzie rzeczywiście do 70gr to wielu będzie ubranych a mało zarobionych.Nie po to główni akcjonariusze pozbyli się akcji Oni skupia z nowej emisji 4 razy więcej niż mieli.bo sobie dodrukują zupełnie za darmo a wam dadzą z pp których nie będziecie chceli tknąć bo kurs wówczas zbliży się do ceny emisyjnej i tak to się w końcu skończy.Na spółkach z NC zarabiają tylko nieliczni a na pewno główni akcjonariusze W jesteście tylko dawcami kapitału dla nich.
a co ta spółka właściwie robi by wejść na główny musiałby wyemitować akcje po 70gr co jest nie realne bo nikt nie wyloży 35mln zł w wizję a ponadto spółka Hydro jest notowana po kursie niższym niż Tera 12 centów a spadła z 80 centów wiec śmieć chce wziąć śmiecia.albo jak to zwykle bywa wydoić Polaczków z kasy.Sam zagrałm na tej spółce kupując po33gr naganiając na spadki i wyszedłem po 40gr wczoraj i nie żałuję.Myślę że większość zadowoliła się zyskiem 20 % a teraz znowu zaniża kurs do wsparcia.