Taka dygresja mi się nasuwa .Po przetrzymaniu wideł do końca sesji .Mało kto z NOWYCH odwazy się na kupno akcji po wyższych cenach po ostatnim specjalnym zaniżaniu.Dlatego albo sami skupicie akcje windując je tam gdzie chcenie albo poczekacie do gigantycznej emisji akcji która spowoduje wiadomo co.
Dnia 2014-08-01 o godz. 14:18 ~Terra napisał(a): > Taka dygresja mi się nasuwa .Po przetrzymaniu wideł do końca sesji > .Mało kto z NOWYCH odwazy się na kupno akcji po wyższych cenach po > ostatnim specjalnym zaniżaniu.Dlatego albo sami skupicie akcje windując > je tam gdzie chcenie albo poczekacie do gigantycznej emisji akcji która > spowoduje wiadomo co.
Dowidzenia:))) W poniedziałek 54 pierwszy opór. Tyle wiem a reszta mnie nie interesuje:)))))
Zanim się obkupicie powyżej 44gr radze policzyć ile przemieliło się akcji poniżej tego poziomu.Wg mnie dalsze kupno niesie za sobą większe ryzyko straty niż zysku dlatego odpuszczam Do tych co maja kacje nie dopuście do zrównoważenia po 44 bo zasypia was akcjami Musicie wytrzymać do końca sesji na widłach
O wskazówkę dalszego rozwoju sytuacji zapytać koguta o wie najlepiej , ciągle powtarza stałe banały gorzej, gorzej, najgorzej a realia pokazuja co innego, spółka dla twardzieli..
Okaże się w przyszłym tygodniu:) Technicznie , podkreślam TECHNICZNIE(!) na 99% powinno walnąć o opór na 0,54 !!! Ale ,żeby to zobaczyć trzeba poczekać do poniedziałku...