.....raczej pisałem hehe. Ten ruch w górę był do przewidzenia. Nasiorbał se po 1,65 to musi je puścić wyżej. I Przejęcie szykuje nie ma co albo jakaś mega inwestycja bo kasę zbierają, ponad 80 baniek limitu kredytowego i jeszcze kasa ze spółki. Może coś przejmą byłaby nicea:)
no prosze, po fakcie to kazdy madry :D i kazdy mowi ze bylo do przewidzenia :D tiaaaa
co do kredytow, tez uwazam ze moze byc przejecie ale,,,, Calinski jednak mowi ze zwiekszaja ciagle sprzedaz gazu i pradu, wiec potrzebna tez wieksza kasa na zakupy surowca ;) by pozniej moc go sprzedac z zyskiem. Wiec ten kredyt moze sie przydac tez do wiekszych zakupow na gieldzie gazu i pradu
Nieźle, przy tak słabym rynku to fajnie z rana marazm nic nie zapowiadalo że przejdziemy te 1,66, chociaż koniec miesiąca to najczęsciej z przytupem kończyli. Zobaczymy co będzie jutro
nie ma co się podpalać, opór na 1,72 nie pękł i jeżeli jutro nie pęknie to spadamy z powrotem. A co do naszego szpenia wróżbity "oOo" to na kilka postów raz trafić :), a wystarczyło spojrzeć na konsolidację od kilku dni na poziomie 1,6 - 1,65 i rosnące obroty. Ale tak jak zaznaczyłem pokonanie poziomu 1,72 będzie kluczowe dla dalszych wzrostów. Kolejne to sytuacja na szerokim i chyba rozpoczynająca się korekta w USA i Eu Zach. Pozdr i wzrostów życzę
Spoko spoko, pewnie ze nie jest ze mnie zaden wielki guru, zartowalem troche. ale wig20 moze potwierdzic ze od kilku dni, widzac wlasnie rosnace obroty, uklad lini sma, bollingera rsi i adx i macd wszystko wskazywalo na to ze cos sie stanie, i tak mowilem. Co do dalszych losow, dzis na bollingerze nie wyrysowal sie znak ze bedzie mocno w gore, dopiero jutro moze sie cos takiego wyrysowac. Trzymam kciuki, jutrzejszy dzien,,, moze byc kluczowy. Jak jutro polecimy pod 1,8 to moze byc gruuuuuuubo.