możecie pisać co chcecie ale 30gr już dziś i z tego poziomu będzie wybicie Pisałem wczoraj nie brac po 35 dziś macie 10% a będzie jeszcze więcej w plecy
Dnia 2014-07-31 o godz. 14:12 ~kogut napisał(a): > gdzie widzisz akumulacje? > AD w dalszym ciągu leci w dół... > > ukatrupili spółkę...
Jeżeli chcesz reagować szybko to posługuj się nie dziennym a godzinnym. Trochę szybciej będziesz mógł wejść (lub wyjść) Luknij na godzinny , pierwszy ruch był 10 lipca. Więcej nie podpowiadam...
tak samo pisałeś po pierwszym komunikacie i co? wysypali kolejne procenty... jeśli nikt na ich miejsce nie wejdzie to wiadomo jak to się skończy... chyba, że zaskoczą jakimś infem...
Dnia 2014-07-31 o godz. 15:12 ~weedowiec napisał(a): > naganiaczu jeden jak terra urosnie o pare groszy to pierwszy wywalisz > wszystko co masz, > > uwazajcie na niego, tak naganial na weedo i pierwszy wywalil
Idioto, o co ci chodzi? Na giełdzie zarabia ten ,kto taniej kupi a drożej sprzeda. Boli cię coś?
z tej spółki już nic nie będzie jeśli przejdzie emisja akcji 40 mln np po 10 gr za akcje to akcje musza spaść na tyle samo moze jeszcze będzie mała podbitka pod wywalenie mamy jeszcze troche czasu
Idąc tym tokiem rozumowania przy emisji serii D akcje będą w pobliżu złotówki bo taka ma być cena w ofercie.Hydro wnosi know-how i podejmie produkcje.Hydroplant to nie dwa krzesła i komputer.
To że naganiam na spadki to wiadomo Pisałem nie kupować wczoraj kto posłuchał może mi podziękować a jak ktoś jest łasy na szybki zarobek to się przeliczył jutro 30gr spokojnie będzie i jak nie będzie ukryciaka to wezme Nie kupuje się na spadkach stara dobra zasada jak zacznie rosnąc wtedy można wskoczyć na szybkiego.