????? smarkaczu ! to jest giełda!!! tu zarabia się pieniądze!!! ja swoje zarobiłem a ty graj dalej , możesz zarobić więcej!!! uważaj jednak na słowa jakich używasz chamie.
ile jest spółek na GPW? NALICZYŁEŚ WEEDO? Brawo umiesz zliczyć do 1 !!! Tacy YNWESTORZY tutaj są większością , więc dość łatwo przychodzi zarabianie...
Ksenon kupił-sprzedał-zarobił....liczy się dodatni wynik z inwestyciji nic więcej. Więc spokojnie można pogratulować zarobku i oby wiecej pozytywnych strzałów. Pozdrawiam
nie stety dla posiadaczy akcji kolga ksenonek ma racje zrobił was w bambuko.zarobił na waszej skorze,jeszcze za wcześnie na wzrosty i tylko tyle powiem.nikt nie musi mnie słuchać
Dnia 2014-07-31 o godz. 23:48 ~look napisał(a): > nie stety dla posiadaczy akcji kolga ksenonek ma racje zrobił was w > bambuko.zarobił na waszej skorze,jeszcze za wcześnie na wzrosty i tylko > tyle powiem.nikt nie musi mnie słuchać
Kupuje taniej , sprzedaje drożej. To wszystko! Jakie "bambuko"?!!! Czy tu ktoś wie na czym polega gra na giełdzie? Zaczynam wątpić...
ja nie chce kupic ale przestrzegam przed spółka bo to wielki wałek tak jak united , otwarcie z taka luka musi sie skonczyc mocnym zjazdem , a popytu brak , stoi sztuczne zlecenia