Plan obowiązuje.Zarząd ustalił zarządem HydroPhi sp.zoo szczegóły planu reverse merge.To HTE przejmuje Terre a nie odwrotnie.Wszystkie komunikaty ukazywały się jak po sznurku.Ten ostatni o zejściu poniżej 33 % przez Eguimaxx ukazał się po dniu rejestracji na walne nieprzypadkowo.Wszystko to było planem,jak i to że fundusz odkupił wcześniej akcje od udziałowców i członków byłej rady nadzorczej.Teraz sprawa ważna Equimax -on nie musi mieć akcji,on już spełnił swoją rolę.Sprzedawanie akcji po kolejnych komunikatach o zejściu poniżej progu nie ma sensu.Uchwały przepchną bez problemu.A dlaczego dowiemy się jeszcze zapewne przed 12 sierpnia,bo ja domyślam się kto powinien mieć akcje Terry.Tu wystarczy kilka procent i dwie strony.Zmienią nazwę i wybiorą radę nadzorczą z HTPG
posłuchaj jus, czy ty nie możesz prowadzić merytorycznej dyskusji? Tylko piszesz te bzdury na każdym wątku. Ludzie przecież to jakaś patologia jest na tym forum. jeden na drugiego pluje , jeden drugiego obraża . Nie masz akcji to odpuść , masz to pisz cos co pozwoli porozmawiać na poziomie
taki typ - z podłogi go wygonili to tutaj śmieci...
a wracając do wątku - mam nadzieje, że faktycznie jest jak piszecie...jednak wygląda to na zwykły wysyp akcji pod info o inwestorze - czy mają już podpisane umowy?? zaraz się okaże, że jednak się nie dogadali i z przejęcia nici - bo jak zauważyliście żadnego nowego powyżej 5% nie ma, wszystko w rekach ulicy... a kto oddawałby papier który ma być wart sporo za grosze? tak by go odsprzedali po prostu nowemu po umówionej cenie poza rynkiem...
ale obym się mylił i życzę 10 zł/ akcje...choć niestety w to nie wierze, a wałków na NC widziałem już sporo...
a ile Astoria ma akcji?? chyba nie widzę ich a akcjonariacie... więc kto będzie decydował o losach spółki na WZA jeśli się okaże, że funduszu już nie ma? właśnie tu jest największy problem...drobni pojadą na walne i będą głosować pod dyktando?
masz 1/20 kapitału to projekty składasz 21 dni przed NWZA ,zrobiłeś to ?jak nie to możesz tylko obserwować ,a nikt nie meldował o przekroczeniu 1/20,były raporty kto sprzedawał po 0,55