• Terra -poważna dyskusja Autor: ~b_uważny [31.11.231.*]
    Plan obowiązuje.Zarząd ustalił zarządem HydroPhi sp.zoo szczegóły planu reverse merge.To HTE przejmuje Terre a nie odwrotnie.Wszystkie komunikaty ukazywały się jak po sznurku.Ten ostatni o zejściu poniżej 33 % przez Eguimaxx ukazał się po dniu rejestracji na walne nieprzypadkowo.Wszystko to było planem,jak i to że fundusz odkupił wcześniej akcje od udziałowców i członków byłej rady nadzorczej.Teraz sprawa ważna Equimax -on nie musi mieć akcji,on już spełnił swoją rolę.Sprzedawanie akcji po kolejnych komunikatach o zejściu poniżej progu nie ma sensu.Uchwały przepchną bez problemu.A dlaczego dowiemy się jeszcze zapewne przed 12 sierpnia,bo ja domyślam się kto powinien mieć akcje Terry.Tu wystarczy kilka procent i dwie strony.Zmienią nazwę i wybiorą radę nadzorczą z HTPG
  • Re: Terra -poważna dyskusja Autor: ~jus [46.186.0.*]
    kogut i mordzinski brali po 0.80 i oddali w panice po 0.38 !!! teraz spamują całą dobę bo są bez jaj !!!
  • Re: Terra -poważna dyskusja Autor: ~kamo [78.8.202.*]
    posłuchaj jus, czy ty nie możesz prowadzić merytorycznej dyskusji? Tylko piszesz te bzdury na każdym wątku. Ludzie przecież to jakaś patologia jest na tym forum. jeden na drugiego pluje , jeden drugiego obraża . Nie masz akcji to odpuść , masz to pisz cos co pozwoli porozmawiać na poziomie
    kogut merytorycznie bierze do pyska a konfident mordzinski rowa robi !
  • Re: Terra -poważna dyskusja Autor: ~Laszlo [193.111.166.*]
    Istotna jest strategia HTE , aktywna czy też pasywna..
  • Re: Terra -poważna dyskusja Autor: ~kogut [83.21.72.*]
    taki typ - z podłogi go wygonili to tutaj śmieci...

a wracając do wątku - mam nadzieje, że faktycznie jest jak piszecie...jednak wygląda to na zwykły wysyp akcji pod info o inwestorze - czy mają już podpisane umowy??
    zaraz się okaże, że jednak się nie dogadali i z przejęcia nici - bo jak zauważyliście żadnego nowego powyżej 5% nie ma, wszystko w rekach ulicy...
    a kto oddawałby papier który ma być wart sporo za grosze? tak by go odsprzedali po prostu nowemu po umówionej cenie poza rynkiem...

ale obym się mylił i życzę 10 zł/ akcje...choć niestety w to nie wierze, a wałków na NC widziałem już sporo...
  • Re: Terra -poważna dyskusja Autor: ~b_uważny [31.11.231.*]
    Moim zdaniem rozgrywała i rozgrywa astoria i nie podjęłaby się tego przedsięwzięcia gdyby nie było dla niego szczęśliwego końca
  • Re: Terra -poważna dyskusja Autor: ~kogut [83.21.72.*]
    a ile Astoria ma akcji?? chyba nie widzę ich a akcjonariacie...
    więc kto będzie decydował o losach spółki na WZA jeśli się okaże, że funduszu już nie ma?
    właśnie tu jest największy problem...drobni pojadą na walne i będą głosować pod dyktando?
  • Re: Terra -poważna dyskusja Autor: ~b_uważny [31.11.231.*]
    masz 1/20 kapitału to projekty składasz 21 dni przed NWZA ,zrobiłeś to ?jak nie to możesz tylko obserwować ,a nikt nie meldował o przekroczeniu 1/20,były raporty kto sprzedawał po 0,55
  • Re: Terra -poważna dyskusja Autor: ~kogut [83.21.76.*]
    nie oto chodzi...
    kto przegłosuje te projekty jak ff będzie 100%? :P
  • Re: Terra -poważna dyskusja Autor: ~kogut [83.21.76.*]
    współczuje tylko tym którzy nie tylko obserwują ale są i posiadaczami "perełki"
    ładnie ich pseudo amerykański fundusz urządził...:(
  • Re: Terra -poważna dyskusja Autor: ~Laszlo [193.111.166.*]
    Całkowity zastój na spółce , co może znamionować...
    kogut w panice wysypał jak tutaj Igorie a ja mam juz 100% do przodu !!! dawcy sa potrzebni !!!
[x]
DCD 0,00% 0,05 2019-05-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.