A nie jest Pan na mnie zły za niefortunny wyciek który chyba wydarzył się w stanie wielkiego żalu i rozgoryczenia podsyconego wodą ognista. Jak potem próbowałem prostować ubolewam nad tym.
Serdecznie pozdrawiam Żyjący w stresie i nadziejami Miłosz
Nie Chce mi się pisać na nowo wiec skopiuje co pisałem do 4C Panie X. byłem w PG w piątek rozmawiałem tak wstępnie tylko z pseudo znajomym tak tylko żeby się poradzić. Oczywiście opowiedziałem wszystko co wiem od a do z kropka. Zostałem poinformowany/pouczony aby cokolwiek się dowiedzieć w sprawie nawet to czy jest jakaś sprawa musiałbym złożyć zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa. Oczywiście wspomniałem o raporcie ebi w którym Stępniewski skierował sprawę do PG. Na co dawno mi do zrozumienia żeby zastanowić się nad tym czy nie jesteśmy dalej robimy w balona. W sensie takim że każdemu z nas wydaje się że sprawa jest już w toku jest coś robione. Czyli wychodzi na to żeby się upewnić będę musiał zrobić partyzanta
Skoro funkcjonariusz stwierdza takie „coś” sprawa wydaje być się bardzo gróba. zapytałem czy ja czasami a bym nie przesadzał czy to co mówię wydaje byś być się realne czy raczej to są wyssane z palca historyjki. funkcjonariusz odpowiedział przecież sprawa jest w Gliwicach w sądzie i prokuraturze okręgowej są dokumenty na to wszystkie „sprawy”. Rozumiem że nie macie dostępu do informacji że to sa pana domysły. Pan nie ma innego wyjścia, wy tylko możesz domyślać się, co się dzieje, a dzieją się na pewno bardzo dziwne rzeczy mające charakter przestępczy. Tak że zapraszam Pana w Poniedziałek na pewno sprawę potraktujemy poważnie.
Nie kituje naprawdę tam byłem. Oddział PG jest tymczasowo przeniesiony z komendy na powstańców do komisariatu na chrzanowskiego z powodu remontu. Możecie zadzwonić zapytać.
Panie x widać więc ze można śmiało zgłaszać sprawę. Tylko musimy liczyć się z tym że w ten czas spółkę na pewno utopijny. Do tej pory nie zrobiłem żadnego kroku jeszcze bo liczę na to że Tadeusz jest i chcę nam pomóc aczkolwiek nie odzywa się od piątku.
Mam ustalone nazwisko oficera oraz on już wie o mnie to jest dwie godziny nic mnie to nie będzie kosztowało ani żadna odpowiedzialność na mnie nie będzie spoczywała z tego że takie coś zgłoszę myślę że musimy sobie dać czas na przykład do środy i podjąć jakąś decyzję nie jest dla mnie problemem zgłosić to tym bardziej że mam nagrania rozmów maile inne takie samego źródła aby wskazać ze takie cyrki miały i maja miejsce
Generalnie czekam do jutra a potem wesoło bedzie. Nie wiem jak NWA mi udowodni ze odpowiednie organy szukaja naszej kasy - pewnie nie. I pewnie wie że jestem papla wiec nic mi nie powie :) Miałem umowić spotaknie z TM na środe. Cisza.... TM zamilkł nie wykazuje chceci pomocy po mimo deklaracji w piątek. Sory ale nasza kasa coś czuje topnieje i trzeba to zgłosić
Cos tam napisał ze Cie wycieli ? nie dzwoniłem do niego bo wszystkie numery wycięte zaraz aktywuje swoja poczte milosz@sondej.pl i poprosze go o numer bede rez do wszystkich dzwonoc i pisac aby szli ja PG jak ja. z konkretnymi sprawami jak juz wroce i bede wiedzial dokladnie z czym
Miłosz. Jutro jestem na Śląsku wiec wyślij mi na maila nazwisko tego funkcjonariusza to z nim pogadam. Ja mam papiery na podstawie których moge mieć wgląd w pewne dokumenty, w które ty nie możesz mieć u instytucji państwowych wiec czekam na info.
Chesz zemna to zgłosić ? Czyli jednak tadek nie odezwal sie do ciebie ? bylem na komendzie a oni sa tymczasowo na komisarjacie. Nazwisko na email. jeszcze nie zgloszone to jest oficjalnie, pisalem ze tylko rozmawialem apropo innej sprawy tam bylem, rozumiem ze mam zglosic ze lipa jest ?
Na TM raczej nie liczcie Pisałem mu na meil od miluha ale zlikwidowany.W poście na innej spółce na moje pytanie wyraźnie mi odpowiedział pmi to historia.Dobrze że NWA napisał .Jest dużo młodszy niż ja więc chciałem aby poprobował reanimacji,ale przyda mu się bo to szkoła życia-następne doświadczenie Dawno pisałem PG to był ratunek a teraz PMI trup-już capi
Dnia 2014-07-29 o godz. 18:43 ~Tadek napisał(a): > Na TM raczej nie liczcie Pisałem mu na meil od miluha ale zlikwidowany.W > poście na innej spółce na moje pytanie wyraźnie mi odpowiedział pmi to > historia.Dobrze że NWA napisał .Jest dużo młodszy niż ja więc > chciałem aby poprobował reanimacji,ale przyda mu się bo to szkoła > życia-następne doświadczenie > Dawno pisałem PG to był ratunek a teraz PMI trup-już capi
Tadek będziesz tak uprzejmy i wkleisz ten tekst z pytaniem ?? Myślę jednak , że go nie wkleisz ..
Przez telefon tez tak gadal ze historia i ze pmi nigdy juz nie bedzie notowane. nagralem go chcesz niektorzy to dostali i ci to potwierdza. Sory ale ta spolka zdechla czas dzialac prewencyjnie.
Nie bede juz nic do niego pisał. Najwyraźniej robi mnie dalej w makite. Zreszta jest juz po ptokach mleko sie rozlało. Niebawem bedziesz mial szanse sam ocenic jak bardzo jestem chory na glowe.
4C domysl sie nie bede ci odpisywal na to pytanie z email
Jeszcze jedno do ASDE nie mam numeru utopilem telefon. Prosze podac pierwsze 3 cyfry wycigne z bilingu. nie tylko z panem mialem polaczenia po kilkadziesiąt minut a nie bede do wszystkich dzwonil bo z niektórymi niechce gadać
Ja na waszym miejscu mial juz wrzody idiotyczna ksywa miluh doprowadzi was do endogenej depresji w kazdym pierdlu jak sie klocka robi... wszyscy kukaja i to na czas.... gazetka ze sliskim nadrukiem ba nie ma jak mieki papier toaletowy domowy
stilonx - tylko na receptę pozwoli ci usnąć na około 6h a i tak po tym czasie czeka cię robienie kupki po nadzorem i podcieranie sie sliskim papierkiem a to prowadzi do hemoroidów