Ja powiedziałem sobie dzisiaj dość , sprzedałem i świat znowu stał się piękniejszy !! Zona na nowo zaczęła mnie rajcować a jej krzywe zęby już mi tak nie przeszkadzają . Psa już nie pozdrawiam z buta , jestem uśmiechnięty i szczęśliwy :) Jednym słowem życie jest piękne jeżeli nie jest się posiadaczem akcji I3D !!
Dnia 2014-07-28 o godz. 18:18 ~Stasiek napisał(a): > trzymałem, trzymam i będę trzymał ! poniżej ceny z debiutu nie > sprzedam ........ tzn. nigdy nie sprzedasz :)))))))))
Jak miło widzieć że człowiekowi tak niewiele trzeba do szczęścia :) sprzedał akcje za parę set złotych no może za 2tys i już szczęśliwy, jak na tej spółce są tylko tacy inwestorzy to nic dziwnego ze taki jest kurs :/
Dnia 2014-07-28 o godz. 19:18 adam.1983 napisał(a): > Jak miło widzieć że człowiekowi tak niewiele trzeba do szczęścia :) > sprzedał akcje za parę set złotych no może za 2tys i już szczęśliwy, > jak na tej spółce są tylko tacy inwestorzy to nic dziwnego ze taki jest > kurs :/ jaka spółka taki akcjonariat :/
Pójdzie do baru i już gotówki mieć nie będzie, ewentualnie żona wpadnie do drogerii i kupi lakier do paznokci a ta jak to nazywasz makulatura może kiedyś być więcej warta wiec ja wole ja mieć niż sprzedawać za bezcen żeby mieć na waciki :)