Pomijając sprawy giełdowe, dlaczego tylu tutaj siedzi i życzy im porażki, widziałem że nawet sobotni wieczór zamiast rozerwać się nadawali jak najęci do późnych godzin nocnych.
Co tak kazdy życzy im źle? Może każdy tak pierniczy i chce jeszcze wszystkie akcje po 1 gr wyzbierać... ? Coś za bardzo zależy hienom na pozytywnych nastrojach....
Dnia 2014-07-27 o godz. 17:05 ~WOJA napisał(a): > Co tak kazdy życzy im źle? Może każdy tak pierniczy i chce jeszcze > wszystkie akcje po 1 gr wyzbierać... ? Coś za bardzo zależy hienom na > pozytywnych nastrojach....
To co piszą tutaj nie ma wpływu na to czy ktoś sprzeda czy kupi po1gr. A to że wielu im życzy źle to zapewne prywatne powody. Dlaczego miałbym życzyć im porażki, nic mi nie zrobili.
Jest wza, jest uchwała, jest zmiana członka rady więc pisze o tym, po co się ciągle w zdanie wpiep....cie, całą sobotę po samą noc tu klepaliście jak najęci. Pomijając sprawy giełdowe chyba powinniście im życzyć sukcesu jako polskiej firmie a nie obsmarowywać ją na każdym kroku, czymś wam zaszkodzili.
To, że się wje...ś i kupiłes tego trupa to nie znaczy, że możesz tu bluzgać. Oczywiście co do rady, to jest kolejka chętnych ;))))) bo nie ma to .... jak bycie członkiem rady nadzorczej .... spółki która dawno temu powinna ogłosić upadłość :))))))))))))))))))))
Dnia 2014-07-27 o godz. 21:04 ~Leszek_Beeeeeeeee napisał(a): > To, że się wje...ś i kupiłes tego trupa to nie znaczy, że możesz tu > bluzgać. Oczywiście co do rady, to jest kolejka chętnych ;))))) bo nie > ma to .... jak bycie członkiem rady nadzorczej .... spółki która dawno > temu powinna ogłosić upadłość :))))))))))))))))))))
Czy ty masz obsesję, gdzie napisałem że kupiłem akcje tej spółki, bluzgać to wy się tu bluzgacie nawzajem. Upadłości niema to chyba dobrze, powstaje gra, teraz ją dopracowują a ty im życzysz jak najgorzej, dlaczego, zrobili ci coś?
a tak z innej beczki ciekawe czy na tym steamcharts można stosować analizę techniczna :P bo jak by co uklepany jest podwójny dołek na zero i teraz jak by szedł w gore może jutro przebijemy rekord 10-sciu a potem to już sky:P Miłej nocki :) Wszystkim
zaraz ktos napisze ze to platne komentarze ,czas zweryfikuje oceny ,ja sie powiem szczerze zalamalem po ocenie z tv gry teraz mi juz lepiej nic zostaje czekac zal sprzedawac po 1 gr pozdrawiam nowych akcjonariuszy z fb