• Wszystko jasne!!! Autor: ~plex [79.184.7.*]
    Kto jeszcze ma wątpliwości że to już koniec polecam to:

http://tvgry.pl/?ID=4678
  • Re: Wszystko jasne!!! Autor: ~xxxx [46.151.117.*]
    Najgorsza "recenzja" jaką słyszałem. Koleś sra czy opowiada?
  • Re: Wszystko jasne!!! Autor: ~Realista [195.225.123.*]
    No niestety pełna prawda. Statystyki również to poświadczają - http://steamcharts.com/app/299640#7d Patrząc na ten wykres wątpię by od premiery sprzedali więcej niż 30 kopii gry :/ Podejrzewam, że od poniedziałku czeka nas prawdziwy wysyp akcji PKC, których nikt nie będzie chciał dotknąć nawet długim patykiem.

Udziałowcy chyba będą musieli przeprowadzić szczegółowy audyt spółki, bo nie chce mi się wierzyć, by produkcja tego czegoś pochłonęła deklarowane w sprawozdaniach miliony złotych. Mam wrażenie że rację mieli ci, którzy twierdzili na tym forum, że jedynym celem powstania tej gry było przetransferowanie kasy do Intoxicate pod płaszczykiem milestone'ów i danie czasu większym udziałowcom na pozbycie się "balastu".

Pewnie niedługo dowiemy się też ciekawych rzeczy na temat zabezpieczenia pożyczki, którą ostatnio prezes dał spółce sprzedając część swoich akcji. Nie zdziwiłbym się, gdyby była "zabezpieczona" prawami do IP, albo inną miną na którą ponownie zostawią wsadzeni udziałowcy.

Przykre :(
  • Re: Wszystko jasne!!! Autor: ~xxx [94.246.137.*]
    spko panie, zaraz jodaw i raxa przyjda pod którymi ukrywa sie prezes albo inny frenkiel sprzedający papier bez informowania o przkroczeniu progu i bedą ci nawijac makaron ze jest super!!! ;)
  • Re: Wszystko jasne!!! Autor: ~wujek [83.28.150.*]
    No i gość w 100% trafnie podsumował to co się dzieje w spółce. Nie akcjonariusz, a widzi wszystko jak jest.
  • Re: Wszystko jasne!!! Autor: ~romeo1966 [188.146.136.*]
    Czytając odpowiedzi na fanpage gry Pana Majki że to wczesny dostęp nie pełna gra nie wiem czy się śmiać czy płakać dla mnie to żadne tłumaczenie Póki co zostaliśmy oszukani nie bez powodu była sprzedaż akcji przez Pana Slomke i odejście z zespołu Pana Macieja Zaczyna się to układać w Game Over
  • Re: Wszystko jasne!!! Autor: ~xxx [94.246.137.*]
    najwyższy czas.
  • Re: Wszystko jasne!!! Autor: ~ups [101.66.251.*]
    Dnia 2014-07-26 o godz. 22:41 ~Realista napisał(a):
    Podejrzewam, że od
    > poniedziałku czeka nas prawdziwy wysyp akcji PKC

Dużo tego nakupiłeś?
  • Re: Wszystko jasne!!! Autor: ~wojek [83.12.87.*]
    łee tam chyba nie zbańczą tak szybko. Z pczątku recenzje słabe , może po poprawkach cos się rozszaleje. Niech zrobia pack mana 2 , albo węża na nokię , prostego taniego w którego każdy będzie chciał grać i stanie się hitem :)
[x]
NICOGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.