• Więcej pozytywów niż negatywów na Steam Autor: ~st [212.180.149.*]
    Recenzje 3:1
  • Re: Więcej pozytywów niż negatywów na Steam Autor: ~Realista [195.225.123.*]
    Bez znaczenia, skoro sprzedaż leży. I raczej nie ma co liczyć a cuda. Patrząc na video-recenzję na yt gra jest po prostu żenująca - zero gameplayu, zero AI, zero UI, nawet porządnych ragdolli nie chciało im się zrobić. Dobrze ktoś napisał w innym wątku, że gra wygląda jak słaby program zaliczeniowy na uczelni informatycznej. Szczerze mówiąc nie wiem co firma robiła przez ostatnie 2 lata, i na co poszły miliony złotych, skoro wypuścili coś tak słabego :/
  • Re: Więcej pozytywów niż negatywów na Steam Autor: ~plex [79.184.80.*]
    Niestety, spółka do piachu. LEpiej zainwestuje kase w lepsze spółki z branzy.
  • Re: Więcej pozytywów niż negatywów na Steam Autor: ~kerk [79.191.146.*]
    Pozdrawiam zawodowych obsrywaczy tej spółki ,dzisiaj sobota zróbcie sobie wolne.
    Trzymam kciuki za posiadaczy akcji ----- cierpliwości.
  • Re: Więcej pozytywów niż negatywów na Steam Autor: ~Prosie [89.70.63.*]
    Powiem tak kupiłem i na ten moment gra jest mocno niegrywalna. Nigdy wcześniej nie kupowałem gier z wczesnym dostępem więc nie mam porównania jak inne gry były skaszanione na początku. Jak na razie jest po prostu biednie. Choć musze przyznać że klimat i wykonanie otwartych terenów bardzo mi się spodobał. Dosyć ciekawy jest też pomysł z drenowaniem pokonanych w celu odnawiania życia jak i 2 tryby broni specjalnej dostępnej tylko dla tej postaci. Pytanie tylko na ile teraz wsłuchają się w głosy graczy (jak na razie niestety nieliczne) i jak szybko są w stanie wprowadzać łatki. A jest co poprawiać. Listę zażaleń do gry można zobaczy na ich facebooku. jest spora i rośnie. Jak na razie odpowiedzieli tylko na jeden wpis. Cóż weekend (choć po tym co wypuścili powinni tylko jeść spać i pracować z naciskiem na pracować) Osobiście nie przekreślał bym tej gry pod warunkiem, że gracze na poprawki nie będą czekać dłużej niż kilka dni.
  • Re: Więcej pozytywów niż negatywów na Steam Autor: ~pozytyw [85.193.215.*]
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-afterfall-reconquest-8-5-10-bedzie-hit,15230757.html
[x]
NICOGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.