• pytanie Autor: ~zenonnn [37.31.32.*]
    czy ktoś tu w ogóle siedzi, kto ich właściwie przejął, czy ta emisja z pp w ogóle dojdzie do skutku, kto wyłoży kasę na nc, na spółkę z dwóch fiksingów i w dodatku od razu 1,9 zł na każdą posiadaną akcję, nie uchwalili emisji prywatnej tylko tą z pp, może dlatego, że jest jakiś gwarant objęcia akcji z pp jeśli nie będzie chętnych i dlatego odstąpili od tej prywatnej, mają świadomość, że może nie być chętnych, ..ma ktoś jakieś zdanie, warto się zakręcić, ktoś to cały czas podskubuje, ????????????? mały free float i te dwa fiksingi to można chyba wiele tu zdziałać przy dobrym akcjonariacie, wiecie coś o osobach które przejęły tą spółkę ???????????
  • to BANKRUT ,który dogorywa :-) Autor: ~666 [83.22.175.*]
    i tyle
  • Re: to BANKRUT ,który dogorywa :-) Autor: ~zenonnnn [37.31.32.*]
    no to ciekawe i chyba nieszczere, bo kto pożycza bankrutowi ponad 1 mln zł ???, poproszę o odpowiedź szerzej na zadane wyżej pytania, jeśli ktoś ma jakieś zdanie
  • Re: pytanie Autor: ~edek [84.39.168.*]
    Dnia 2014-07-25 o godz. 10:26 ~zenonnn napisał(a):
    > czy ktoś tu w ogóle siedzi, kto ich właściwie przejął, czy ta emisja
    > z pp w ogóle dojdzie do skutku, kto wyłoży kasę na nc, na spółkę z
    > dwóch fiksingów i w dodatku od razu 1,9 zł na każdą posiadaną akcję,
    > nie uchwalili emisji prywatnej tylko tą z pp, może dlatego, że jest
    > jakiś gwarant objęcia akcji z pp jeśli nie będzie chętnych i dlatego
    > odstąpili od tej prywatnej, mają świadomość, że może nie być
    > chętnych, ..ma ktoś jakieś zdanie, warto się zakręcić, ktoś to cały
    > czas podskubuje, ????????????? mały free float i te dwa fiksingi to można
    > chyba wiele tu zdziałać przy dobrym akcjonariacie, wiecie coś o osobach
    > które przejęły tą spółkę ???????????

wiadomo kto przejał spólke ....boszko tzn baracia boszko oraz ich kumple , których umoczył po pachy dobrymi infami , a teraz oni gniją z papierami a braciszkowie bawi sie po świecie, ale podobno obiecaali im złote góry ...buhahahaah tak jak na pmi ..buhahahaah
  • Re: pytanie Autor: ~zenonnnn [46.205.60.*]
    a co będzie jak nit sie nie zapisze na pp, no i kiedy te zapisy i kto im pożyczył te 1,5 ml zł, to chyba więcej niż jest warta sama spółka, jakie miał zabezpieczenie, nie bał się ?, warto kupić centuriona ??? jak myślicie ???
  • Re: pytanie Autor: ~mart [82.115.80.*]
    Spokojnie tu będzie niezła jazda jeszcze.Ostatnio pisałem żeby brać po 15gr. a za kilka dni było już ponad 40gr. Teraz będzie to samo tylko wyższy zasięg.
  • Re: pytanie Autor: ~mart [82.115.80.*]
    i znów poszedł pakiet akcji tylko ciekawe do kogo teraz. Tu będzie jeszcze bardzo gorąco. FF na wyczerpaniu.
  • Re: pytanie Autor: ~razdwatrzy [145.237.2.*]
    Jak czytam "pakiet", a to jest 13koła (80K papieru) to myślę, że żyje w innej rzeczywistości. Ja naprawdę jestem "malutkim" graczem ale tyle to ja mam akcji. Jakimi wy kwotami obracacie, że 13K to "pakiet". Na kgha-emie gdyby poszedł pakiet w jednej transakcji ok 90K akcji, to to jest pakiet
[x]
CENTURION 6,19% 2,06 2025-09-19 17:04:16
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.