czy ktoś tu w ogóle siedzi, kto ich właściwie przejął, czy ta emisja z pp w ogóle dojdzie do skutku, kto wyłoży kasę na nc, na spółkę z dwóch fiksingów i w dodatku od razu 1,9 zł na każdą posiadaną akcję, nie uchwalili emisji prywatnej tylko tą z pp, może dlatego, że jest jakiś gwarant objęcia akcji z pp jeśli nie będzie chętnych i dlatego odstąpili od tej prywatnej, mają świadomość, że może nie być chętnych, ..ma ktoś jakieś zdanie, warto się zakręcić, ktoś to cały czas podskubuje, ????????????? mały free float i te dwa fiksingi to można chyba wiele tu zdziałać przy dobrym akcjonariacie, wiecie coś o osobach które przejęły tą spółkę ???????????
no to ciekawe i chyba nieszczere, bo kto pożycza bankrutowi ponad 1 mln zł ???, poproszę o odpowiedź szerzej na zadane wyżej pytania, jeśli ktoś ma jakieś zdanie
Dnia 2014-07-25 o godz. 10:26 ~zenonnn napisał(a): > czy ktoś tu w ogóle siedzi, kto ich właściwie przejął, czy ta emisja > z pp w ogóle dojdzie do skutku, kto wyłoży kasę na nc, na spółkę z > dwóch fiksingów i w dodatku od razu 1,9 zł na każdą posiadaną akcję, > nie uchwalili emisji prywatnej tylko tą z pp, może dlatego, że jest > jakiś gwarant objęcia akcji z pp jeśli nie będzie chętnych i dlatego > odstąpili od tej prywatnej, mają świadomość, że może nie być > chętnych, ..ma ktoś jakieś zdanie, warto się zakręcić, ktoś to cały > czas podskubuje, ????????????? mały free float i te dwa fiksingi to można > chyba wiele tu zdziałać przy dobrym akcjonariacie, wiecie coś o osobach > które przejęły tą spółkę ???????????
wiadomo kto przejał spólke ....boszko tzn baracia boszko oraz ich kumple , których umoczył po pachy dobrymi infami , a teraz oni gniją z papierami a braciszkowie bawi sie po świecie, ale podobno obiecaali im złote góry ...buhahahaah tak jak na pmi ..buhahahaah
a co będzie jak nit sie nie zapisze na pp, no i kiedy te zapisy i kto im pożyczył te 1,5 ml zł, to chyba więcej niż jest warta sama spółka, jakie miał zabezpieczenie, nie bał się ?, warto kupić centuriona ??? jak myślicie ???
Spokojnie tu będzie niezła jazda jeszcze.Ostatnio pisałem żeby brać po 15gr. a za kilka dni było już ponad 40gr. Teraz będzie to samo tylko wyższy zasięg.
Jak czytam "pakiet", a to jest 13koła (80K papieru) to myślę, że żyje w innej rzeczywistości. Ja naprawdę jestem "malutkim" graczem ale tyle to ja mam akcji. Jakimi wy kwotami obracacie, że 13K to "pakiet". Na kgha-emie gdyby poszedł pakiet w jednej transakcji ok 90K akcji, to to jest pakiet