Gościu gdzie podziała się Twoja kultura??? Skąd ta agresja?? Jakieś problemy zdrowotne czy co?? Mimo wszystko pozdrawiam. Mamy piątek więc więcej optymizmu życzę.
Dnia 2014-07-25 o godz. 10:29 ~Gruba_Kura napisał(a): > Dnia 2014-07-25 o godz. 10:26 ~zwoleja napisał(a): > > po co piszesz pod dwoma nickami? > > podpisuj się radek kogut > własnie a najlepiej tak, o tak ):):)
Dnia 2014-07-25 o godz. 10:35 ~xxx napisał(a): > Nie da sie opbrazic kogos takiego jak Ty.Ty poprostu zbyt malo inteligenty > jesteś aby zrozumiec obraze nie moja wina ,ze od jakiegoś czasu ,radek kojarzy mi się z winem wypijanym na sepa
oni są zbyt mało rozgarnięci aby zobaczyc, że są zupełnie inne IP...zreszta co się dzieje na akcjach tez nie widzą a pisałem wcześniej, że za duże obroty więc główny już sypie...
a teraz co im pozostało? ubrali się to szczekają na tych co piszą prawdę...
Nikt na nikogo nie szczeka tylko jak taki znawca radziu pisze ze mowilem wam ze bedzie spadalo to takim znawca moze byc kazdy kretyn co napisze ze bedzie spadalo lub roslo. Jak sie chce cos pokazac to sie pisze gdzie kiedy do ilu spadnie orientacyjnie lub wzrosnie.Wtedy wypowiedz jest rzeczowa.a nie pieprz... radka na coraz to nowych watkach wkolko to samo
Dnia 2014-07-25 o godz. 11:06 ~xxx napisał(a): > Nikt na nikogo nie szczeka tylko jak taki znawca radziu pisze ze mowilem > wam ze bedzie spadalo to takim znawca moze byc kazdy kretyn co napisze ze > bedzie spadalo lub roslo. Jak sie chce cos pokazac to sie pisze gdzie kiedy > do ilu spadnie orientacyjnie lub wzrosnie.Wtedy wypowiedz jest rzeczowa.a > nie pieprz... radka na coraz to nowych watkach wkolko to samo radek chyba ubrany po 1 zł-i dostał 'na łeb-łep" :(:(:(
Oj dzieciaki, nawet czytać nie potraficie. Codziennie piszę Wam do ilu spadnie, nawet na wątku który rozpocząłem jest cena docelowa na dzisiaj 0.40. Nie wiedziałem, że nawet problem z czytaniem macie ;-) A tak na przyszłość, nie podoba się wiec won z mojego wątku!