Po prostu główny temat na dziś to jaka będzie faktycznie emisja: ile akcji i w jakiej cenie? Może też przy okazji wejścia nowych sił do spółki zmieni się też jedna rzecz: tzw polityka informacyjna, bo to co jest dzisiaj to ...
Póki co pozostaje nam cierpliwie jeszcze trochę poczekać. Ale skoro tak sobie luźno spekulujemy, to zastanawiałem się ostatnio nad tą emisją__wyszło mi, że robienie emisji dla samej emisji (niska cena emisyjna akcji) nie miało by sensu, gdyż tak jak zapowiadali, a i my doskonale o tym też wiemy, by ruszyć się z miejsca, potrzebny znaczny zastrzyk gotówki z tejże emisji__a więc ów cena musi być na odpowiednio wysokim poziomie, by tej kasy zebrać tyle ile trzeba. No jest jeszcze druga opcja__można by też wyemitować niewiadomo ile akcji po parę groszy, ale czy takie rozwodnienie było by na rękę obecnym posiadaczom ??? chyba nie. Tak więc upatruję odpowiednio wysokiej ceny emisyjnej i co za tym idzie, odpowiednio dużej kasy zebranej na postawienie tej spółki w końcu na cztery nogi :-)
Proszę o Wasze własne przemyślenia na powyższy temat.
oczywiście byłoby miło, gdyby cena emisyjna była bardzo wysoka, ale sądząc po dotychczasowej metodzie małych kroków i po tym jak ujęli temat w uchwale wza, przy dzisiejszej cenie 25-29 gr. będzie nieźle, jeśli emisja pójdzie powyżej 40 groszy. Chyba, że szefostwo wyjdzie z założenia, że nie po to pracowali tyle lat, żeby na koniec też się rozdrabniać. I tego sobie życzmy. 1/3 czasu już minęła. Mam tylko nadzieję, że nie będą czekać do ostatniego dnia na pięć minut przed północą.
co za kolejny debil nie umie poczekać na ...............konkretne ruchy ......normalna dziecinada ..........kopowanie i sprzedawanie na tych poziomach to dno............po co nam takich kretynów w naszej spółce...............kapiecie co kilka dni............. sprzedać wszystko i zapomniec .........żenada a i tak nikt nic nie zrobi ....to norma ....BOŻE OBUDZCIE SIE KOPCIE BO CAŁA POLSKA Z WAS SIĘ MIEJE................tyle gadki i obietnic . WASZA RODZINNA INWESTYCJA >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> OBUDCZIE>>>>>SIE .............. zero klasy..................................