CHOCIAZ GRA BEDZIE SLABAWA BEDA KUPOWAC - pozmieniaja to co komu nie pasuje i pomalu bedzie coraz lepiej 2 grosze zniknie i to szybkawo wiec kto wywala po 1 groszu bedzie tego zalowal
"2 grosze zniknie i to szybkawo wiec kto wywala po 1 groszu bedzie tego zalowal"
Doprawdy? A gdzie można kupić takie różowe okulary, dzięki którym spółka generująca przychody na poziomie 100-200$ dziennie jest warta ponad 6 MILIONÓW złotych? Bądźmy poważni, babcia sprzedająca jajka przed sklepem ma większy utarg niż ta spółka giełdowa...
(...) Wbrew wpisom > niektórych życzliwych nie rekomendowałem zakupu - wyraźnie > stwierdziłem, że uznając iż 3 gr pozwolą mi zarobić kupiłem > większy pakiet. Wrócimy do oceny czy dobrze zrobiłem za 3 > miesiące. A wszystkich, którzy uważają, że to długi > horyzont zachęcam do wzięcia rozbiegu i w ścianę...
Dnia 2013-11-20 o godz. 10:19 leszek_ng napisał(a): (...) Co do upływu 3-miesięcznego okresu, po którym > miałem zrobić pierwsze podsumowania: 1:0 dla Was - fakt > liczyłem, że prace nad Reconqest będą postępować szybciej. > Nie cieszcie się jednak z wygrania jednej bitwy, bo to > jeszcze nie koniec.
wczoraj debiutowały poza Nami na early access dwie gry son of nor (obecnie gra 15 osób najwięcej 22 na raz grało cena 17,99 euro ) i darkwood (obecnie gra 187 najwięcej 293 na raz cena 12,59 euro ) wiec niestety najgorzej wypadamy