Widac golym okiem. Nie mam wolnych srodkow,mam w innych perlach,bo bym wszystko w tej cenie zebral o ile by mi sie udalo,bo zbiera Ktos znacznie wazniejszy.
mistrzu wez zadzwon do dystrybutorow i popytaj o perle carbiopellet moze ci sie oswiezy umysl hahahahha wykonalem i mam zdanie na ten temat haahahah a wy czekajcie na wezwania hahahaha
Najgorsze jest to, że nie ma żadnego infa i nic nie wiadomo, ale w poprzednim raporcie była informacja o tym , że niby nie ma osoby, która ma kompetencje do przekazywania inf a zarząd nie ma na to czasu. Podsumowując tutaj może być albo lepiej albo gorzej i nikt tego nie wie. A czemu spada? Bo nie ma żadnego infa od dłuższego czasu i drobnica jest przestraszona i wyprzedaje akcje. A jak już się tak rozpisałem to napiszę odnośnie wskaźników- nie zawsze jest tak, że wskaźniki odwzorowują rzetelny obraz i trzeba się ich kurczowo trzymać, patrz LPP, chociaż wiadomo, że nie ma porównania. Pozdrawiam tych co mają jeszcze akcje, są w niepewności i mają zagwozdkę: sprzedawać ze stratą, czekać czy może dokupować.
Napisałem do zuka i poniżej wkleilem odpowiedz. W sumie nie do konca mi o to chodziło ale przynajmniej jest odpowiedź.
Szanowny Panie, Aktualny spadek kursu w opinii Zarządu nie ma podstaw fundamentalnych. Niemniej Zarząd nie ma podstaw formalnych do komentowania zmian kursu w formie komunikatów bieżących. Aktualnie Spółka koncentruje się na poprawie wyników finansowych oraz pracą nad kontraktami w szczycie sezonu.
Dnia 2014-07-24 o godz. 16:20 ~hipi napisał(a): > Napisałem do zuka i poniżej wkleilem odpowiedz. W sumie nie do konca mi o > to chodziło ale przynajmniej jest odpowiedź. > > Szanowny Panie, > Aktualny spadek kursu w opinii Zarządu nie ma podstaw fundamentalnych. > Niemniej Zarząd nie ma podstaw formalnych do komentowania zmian kursu w > formie komunikatów bieżących. Aktualnie Spółka koncentruje się na > poprawie wyników finansowych oraz pracą nad kontraktami w szczycie > sezonu. > > Z poważaniem
> Asystentka Zarządu
I co., to niby tez ja napisalem ? Zdziwieni,pieknie odebrali.wam akcje. a co powtarzam. Trzymac !!!!!
......są tacy co kupują. Jak widać nie ma już co , wszystko w rękach Zarządu i nim podobnych. Co to oznacza? Skupienie i wezwanie. Ten się śmieje, kto się sśmieje ostatni.