naganiaj dalej i wklejaj , jestes pastuchem i kur.wa za kasę, która nagania na kupno , śmieciem zwykłym co niby podaje info , nikogo to nie interesuje bo akcje tej spółki sa warte 50gr
a co powiesz tym co kupili na górce i teraz stracili kase bo kurs juz nigdy nie wróci na te poziomy, nie namawiam na sprzedaz ale przestrzegam przed kupnem aci co kupili to dali sie zmanipulować wam
Ja również zalecam ostrożność, lecz giełda to nie jest miejsce dla bojków A mogę się dowiedzieć, czemu jesteś taki anty? Ja kupiłem na górce, potem szybko wyszedłem, teraz znowu wchodzę i czekam na niezłe zyski. Proszę o szczerość Kurs nie spadnie dalej
Dnia 2014-07-22 o godz. 22:18 ~Inwestor napisał(a): > Ja również zalecam ostrożność, lecz giełda to nie jest miejsce dla > bojków > A mogę się dowiedzieć, czemu jesteś taki anty? > Ja kupiłem na górce, potem szybko wyszedłem, teraz znowu wchodzę i > czekam na niezłe zyski. > Proszę o szczerość > Kurs nie spadnie dalej
kurs nie spadnie dalej ?????? buhahahaahahahahahaah to jest wydmucha która jest narzedziem dla spekulanów , od poczatku naganiacie ludzi na kupowanie akcji .po co ??? po to ze ktoś kupił cały ff i teraz bawi sie wywalajac bo wie ze cena 1 akcji bedzie np.50 gr
Tekst Inwestora nie zawsze mi podchodza ale to co piszesz jest takim sama glupota jak i jego wypowiedzi? Skad 50gr? Jakie mialoby byc uzasadnienie takiej wyceny? Jak oni w kasie maja wg raportu duza banke na kontach. Troche obiektywizmu, bo jedni gadaja bez sensu, ale krytycy nie sa lepsi :)
Doradzałem aby kupować. To dno od którego nastąpi niebawem mega odbicie. Ja dokupuję okazyjnie w okolicach 4 zł Nie słuchajcie aby oddawać, chociaż to każdego wola. Poczytajcie o firmie i wtedy z większą wiedzą można zainwestować