• wałek Autor: ~dany [88.156.22.*]
    prawda jest taka tak animatorzy kręcą
    żeby w ludziach wytworzyć złudzenie
    że sprzedają ci wystraszeni
    a jak podbili do 6 i opadło do 4
    to takie złudzenie powstaje że ktoś kupił na górce a sprzedaje na dnie
    a tak naprawdę animatorzy kupili
    na górce i teraz też sprzedają bo 6 x np. 50 tyś akcji kupionzch plus 200 tyś kupionych
    po 0,5 zł to przy sprzedaży pomiędzy 2,8 a 4,50
    daje bardzo godziwy zysk
    a i zadanie wykonane mają bo popyt na akcje stworzyli przez naganianie na tym forze między innymi
  • Re: wałek Autor: ~zołza [37.209.150.*]
    a ja dla checy opddam sprawe do KNF-u ...a co niech im konta prześwietla , bo to jest manipulacja i to jest karalne , osoby które piszą cały czas zeby kupowac sa albo wynajeci albo to oni maja akcje , ale to kwestia czasu zeby prokuratura wzieła sie za tych co tak naginaja wyższość swojej wiedzy o ruchach spólki ,
  • Re: wałek Autor: ~MAT [88.156.22.*]
    NIE W TYM PIEKNYM KRAJU
    UKŁADY I KASKA WSZYSTKO MOZNA ZROBIC
    DOWODEM JEST MODERACJA WATKOW NA TYM FORUM
    WIELE PRZEPADA TRAFNYCH
  • Re: wałek Autor: ~mati [164.126.199.*]
    obserwując co się tu dzieje widać adekwatnie, że komuś zależy na tym aby nikt się nie kapnął co się dzieje (czy idzie skup czy ubieranie) to wyglądało na grę z automatu.

Od debiutu licząc zrobiłem dwa kółeczka nawet obfite prawie zł na szt do przodu trzecie oddane ze stratą średnio 20 gr. Dzisiaj kupiłem trochę w okolicy 4.2 i poczekam na rozwój wydarzeń nie przyzwyczajając się do pozostałego zysku - to jak w kasynie.

Tutaj mogą być widły zarówno dolne jak i górne jednym zleceniem bo spekuła widać że tu jest. Możliwy scenariusz to otwarcie z luką lub zdołowanie do min jakie się da tylko uzyskać i dopiero późniejsza dystrybucja na wyższych poziomach.

naganianie widać że idzie tu w najlepsze tak że może tak źle nie będzie.
[x]
APANET -0,81% 1,23 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.