Oooo radziu! :D teraz tutaj "pracujesz"? co, wywalili cie z Boruty? zrób sobie urlop kochany, tak nie można bo ci żyłka pęknie.
Forumowicze drodzy, radek to naczelny naganiacz na spadki, szalał na Borucie jak nakręcony, teraz tutaj będzie dymił. Nie naśmiewajcie się z niego, proszę :D Każdy orze jak może.
Ty Kochana nie potrzeba naganiać na spadki, samo spada jak cholera i dna nie widać. Jeszcze mi podziękujesz jak jesteś normalna, że Ciebie ostrzegałem. Duży wywalił już z 700 tys. akcji które miał. Pewnie info w drodze.
Na GPW sie nie inwestuje, na GPW się gra. Wymęczyli na Borucie w zeszłym tygodniu, naciągneli gumę do 1,73 zł w piątek, a w poniedzialek znowu była pompka na powyżej 3zł. Kto się poznał już na giełdzie, to sam wskakuje i wyskakuje w odpowiednim momencie, nikt nie patrzy na naganiaczy Więc wybacz Kochany, że jednak Ci nie podziękuję, ale nie mam jak, bo Terra jeszcze będzie latać ponad 1 zł
Miało być oczywiście nie "GPW" tylko "NC", wybacz omyłkę pisarską. Chociaż wsio ryba w tym przypadku, dziś Facet z Astorii potwierdził na czacie, że niebawem Terra przechodzi na GPW