e-kiosku to, że ty przedwcześnie szczytujesz nie oznacza, że wszyscy tak mają. Od kilku ładnych dni ktoś pięknie skupuje a ten już szczytuje... jedź chłopcze nad jeziorko, co?
Cześć Pasza. Niestety co dobre kończy się szybko .... choć i tak w tym roku miesiąc urlopu udało mi się "wykombinować". Ale miło mnie zaskoczył kurs w dniu dzisiejszym - myślałem że około 14 sierpnia (wyniki kwartalne) zaliczymy obecne poziomy, a tu takie "kuku". Pozdrówka ;)
Ja też już się nastawiłem, że ten boczniak potrwa do wyników. Ale może akcje są cenniejsze niż nam się wydaje, skoro zakupy zaczęły się miesiąc wcześniej?
a spółek zarabiających jak na lekarstwo więc dynamika wzrostów dobrych spółek czasem potrafi zaskoczyć vide EEX
tutaj będzie podobnie
będą zwiększać przychody a biznes jest w miarę bezpieczny marka już jest rozpoznawana wielu moich znajomych korzysta z ekiosku i daje im solidnie zarobić
Jest duże prawdopodobieństwo, że chwilowo kurs cofnie się o kilka groszy, po czym znów zacznie rosnąć. Powinno to nastąpić (oba te ruchy) jeszcze na dzisiejszej sesji.
Wiadomo__nic nie rośnie non-stop__potrzebne małe korekty na każdym zdobytym poziomie__ale czy warto grać i ryzykować łapiąc górki i dołki__nie wiem__gdyż można łatwo wyskoczyć i potem spóźnić się na pociąg__i wiadomo, najgorzej goni się ten uciekający__dlatego chyba lepiej siedzieć na dupie w przedziale i obserwować__kiedyś dojedziemy do naszej stacji końcowej, która dla każdego będzie gdzie indziej__hehe