Popatrzcie na ciekawy artykuł w PB. To jeszcze jedno z wielu potwierdzeń szerokości rynku, na który wchodzi Neptis. We Francji i w Niemczech rozwiązania takie jak Yanosik i Flotis mają już swoją historię.
Dnia 2014-07-19 o godz. 12:11 ~Omen napisał(a): > Popatrzcie na ciekawy artykuł w PB. To jeszcze jedno z wielu potwierdzeń > szerokości rynku, na który wchodzi Neptis. We Francji i w Niemczech > rozwiązania takie jak Yanosik i Flotis mają już swoją historię. > > http://logistyka.pb.pl/3782262,41886,kierowcy-zamienia-sie-w-menedzerow
ehe:) dobrze to napisałeś - mają już swoją historię - czyli inne firmy są na rynku to co tam zrobi janosik?
Dnia 2014-07-19 o godz. 14:39 ~mruczek napisał(a): > Dnia 2014-07-19 o godz. 12:11 ~Omen napisał(a): > > Popatrzcie na ciekawy artykuł w PB. To jeszcze jedno z wielu > potwierdzeń > > szerokości rynku, na który wchodzi Neptis. We Francji i w Niemczech > > rozwiązania takie jak Yanosik i Flotis mają już swoją historię. > > > > > http://logistyka.pb.pl/3782262,41886,kierowcy-zamienia-sie-w-menedzerow > > ehe:) > dobrze to napisałeś - mają już swoją historię - czyli inne firmy są > na rynku > to co tam zrobi janosik?
nie naśladuj mruczka prawdziwego,nie dasz rady:)( po pijanemu idzie poznać"
Zobacz wątki dotyczące FLUID Zobacz profil FLUID Autor: ~big [109.243.217.*] 2014-07-19 14:25 Re: pati lachociagu wiem,że ty na "gold"lecisz ;):):): Zgłoś do moderatora
Dnia 2014-07-19 o godz. 14:23 ~big napisał(a): > Dnia 2014-07-19 o godz. 13:27 pati_ napisał(a): > > O widzę ,że moja skromna osoba staje się popularna tutaj i na > Naptisie > > !!! > > Niezmiernie jestem kontenta :) > > > > Fajny jesteś dziadu, ale nie w moim guście,więc nie będę > mrauczeć do > > ciebie jak pewna kotka :)) > > > > Nie masz akcji ,więc do roboty, naganiaczu!!! > taka prosta,pusta blachara jesteś jakich miliony,w moim mieście > tysiące,puste ,nieskażone myśleniem bźdźwiągwy
do tego naciągaczka jakich mało,naganiaczka za grosze.dupodajka choćby i wirtualna ,blaza nad blazami pati
Autor: ~pytong_wielachny [31.175.46.*] 2014-07-19 14:45 pati odrazudopapska bierze Zgłoś do moderatora
Dnia 2014-07-19 o godz. 13:27 pati_ napisał(a): > O widzę ,że moja skromna osoba staje się popularna tutaj i na Naptisie > !!! > Niezmiernie jestem kontenta :) > > Fajny jesteś dziadu, ale nie w moim guście,więc nie będę mrauczeć do > ciebie jak pewna kotka :)) > > Nie masz akcji ,więc do roboty, naganiaczu!!!
pati się w grę wstępną nie bawi,od razu do buzi a raczka po drobne wyciągnięta a ilu ludzi przez jej naganianie utonęło??????????
i co może się tak pobawimy- chcesz maniu? bardzo proszę:) niech akcjonariusze widzą po IP kim, jakim człowiekiem jesteś w rzeczywistości maniu vel dziadu
kto mieczem wojuje ten od miecza ginie! pozwolę ci to zrozumieć mruczku!
Dnia 2014-07-19 o godz. 15:02 ~big napisał(a): > > Autor: ~pytong_wielachny [31.175.46.*] 2014-07-19 14:45 > pati odrazudopapska bierze > Zgłoś do moderatora > > Dnia 2014-07-19 o godz. 13:27 pati_ napisał(a): > > O widzę ,że moja skromna osoba staje się popularna tutaj i na > Naptisie > > !!! > > Niezmiernie jestem kontenta :) > > > > Fajny jesteś dziadu, ale nie w moim guście,więc nie będę > mrauczeć do > > ciebie jak pewna kotka :)) > > > > Nie masz akcji ,więc do roboty, naganiaczu!!! > > pati się w grę wstępną nie bawi,od razu do buzi a raczka po drobne > wyciągnięta > a ilu ludzi przez jej naganianie utonęło?????????? > > i co może się tak pobawimy- chcesz maniu? > bardzo proszę:) > niech akcjonariusze widzą po IP kim, jakim człowiekiem jesteś w > rzeczywistości maniu vel dziadu > > kto mieczem wojuje ten od miecza ginie! > pozwolę ci to zrozumieć mruczku! neptis nie spada od roku z 2,30 nqa 1 zł :):) giełdomatołku
Dnia 2014-07-19 o godz. 15:05 ~antydziad napisał(a): > Dnia 2014-07-19 o godz. 15:02 ~big napisał(a): > > > > Autor: ~pytong_wielachny [31.175.46.*] 2014-07-19 14:45 > > pati odrazudopapska bierze > > Zgłoś do moderatora > > > > Dnia 2014-07-19 o godz. 13:27 pati_ napisał(a): > > > O widzę ,że moja skromna osoba staje się popularna tutaj i na > > Naptisie > > > !!! > > > Niezmiernie jestem kontenta :) > > > > > > Fajny jesteś dziadu, ale nie w moim guście,więc nie będę > > mrauczeć do > > > ciebie jak pewna kotka :)) > > > > > > Nie masz akcji ,więc do roboty, naganiaczu!!! > > > > pati się w grę wstępną nie bawi,od razu do buzi a raczka po drobne > > wyciągnięta > > a ilu ludzi przez jej naganianie utonęło?????????? > > > > i co może się tak pobawimy- chcesz maniu? > > bardzo proszę:) > > niech akcjonariusze widzą po IP kim, jakim człowiekiem jesteś w > > rzeczywistości maniu vel dziadu > > > > kto mieczem wojuje ten od miecza ginie! > > pozwolę ci to zrozumieć mruczku! > neptis nie spada od roku z 2,30 nqa 1 zł :):) > giełdomatołku nawet wczoraj po takich spadkach jest tutaj każdy in plus ,sfrustrowana kanalio powieszona na fluidzie na haku za 2,30 :):) nie stać cię było na zakup perełki ???? ano 34 za sztuke trzeba było mieć ,plus prowizja minimalna 5 zł 40 zl za sztuke,a giełdomatolek wisi od grodnia na 2,30 i dynda
pisz co chcesz mam to w du...pie masz prawo mieć własne zdanie to co rozejm czy naganiamy sobie nawzajem? a tu jest potencjał do spadków po takiej pompce- i dobrze o tym wiesz! decyduj - ja zaczekam co zdecydujesz mam codziennie dużo czasu więc możemy się bawic:)
i następny ciekawy post kolegi maniu - tym razem się zalogował!
Autor: maniu_ [109.243.79.*] 2014-06-20 15:23 je...ć obiwana geya i gendera Zgłoś do moderatora
Dnia 2014-06-20 o godz. 15:15 obi wan napisał(a): > ja chciałem delikatnie zapytać czy koledzy i koleżanki już wszystko > wyrzucili czy ktoś jeszcze coś ma > proszę się pospieszyć z sypaniem ....... bo weekend idzie:) > pozdr to się paszczurze obi wanie dobrze ustaw ,dostaniesz o godzinie w której sprzedawca zdecyduje,pośpieszać to możesz psa swego jak na spacer idziecie
co to ma wspólnego z neptisem- nic tylko tyle że jak macie takich akcjonariuszy to tragedia
Dnia 2014-07-19 o godz. 15:26 ~antydziad napisał(a): > ale czego nie kontaktują - co ma się stać? > ktoś tu pisał że sprzedają , naprawdę sprzedają ? > to ktoś przecież też kupuje? MASZ RACJĘ,MĄDRZY KUPUJA NEPTISA :):):) będzie zarobek i to duży :):)
Yanosik radzi sobie na polskich drogach świetnie. A francuski Coyote już nie choćby nawet był pierwowzorem dla Neptis i miał dojrzalsze rozwiązania. Chodzi przede wszystkim o dwie rzeczy: 1) cena abonamentu i 2) ilość użytkowników. Tylko tylko duża liczba włączonych w system na drogach decyduje o sukcesie tej aplikacji. I tę konkurencję na dziś zdecydowanie wygrywa Yanosik bo nie tylko ma największą liczbę użytkowników, ale jest też tańszy. Czy ktoś ma inne dane co do polskiej konkurencji?
Dnia 2014-07-19 o godz. 15:25 ~Omen napisał(a): > Yanosik radzi sobie na polskich drogach świetnie. A francuski Coyote już > nie choćby nawet był pierwowzorem dla Neptis i miał dojrzalsze > rozwiązania. Chodzi przede wszystkim o dwie rzeczy: 1) cena abonamentu i > 2) ilość użytkowników. Tylko tylko duża liczba włączonych w system > na drogach decyduje o sukcesie tej aplikacji. I tę konkurencję na dziś > zdecydowanie wygrywa Yanosik bo nie tylko ma największą liczbę > użytkowników, ale jest też tańszy. Czy ktoś ma inne dane co do > polskiej konkurencji?
ciekawy wpis - a jakie ma pokrycie na europejskich drogach?
Dnia 2014-07-19 o godz. 16:00 ~tak napisał(a): > Dnia 2014-07-19 o godz. 15:25 ~Omen napisał(a): > > Yanosik radzi sobie na polskich drogach świetnie. A francuski Coyote > już > > nie choćby nawet był pierwowzorem dla Neptis i miał dojrzalsze > > rozwiązania. Chodzi przede wszystkim o dwie rzeczy: 1) cena > abonamentu i > > 2) ilość użytkowników. Tylko tylko duża liczba włączonych w > system > > na drogach decyduje o sukcesie tej aplikacji. I tę konkurencję na > dziś > > zdecydowanie wygrywa Yanosik bo nie tylko ma największą liczbę > > użytkowników, ale jest też tańszy. Czy ktoś ma inne dane co do > > polskiej konkurencji? > > ciekawy wpis - a jakie ma pokrycie na europejskich drogach?
Dnia 2014-07-19 o godz. 16:27 ~antydziad napisał(a): > sam zakupilem ,ale ciii
to ile masz w plecy maniu 30% aha i myślisz że się odrobisz aha to my ci z tego balona zaraz w poniedziałek powietrza upuścimy oczywiście żeby nie pękł:)
Dnia 2014-07-19 o godz. 12:11 ~Omen napisał(a): > Popatrzcie na ciekawy artykuł w PB. To jeszcze jedno z wielu potwierdzeń > szerokości rynku, na który wchodzi Neptis. We Francji i w Niemczech > rozwiązania takie jak Yanosik i Flotis mają już swoją historię. > > http://logistyka.pb.pl/3782262,41886,kierowcy-zamienia-sie-w-menedzerow
przeczytałem - nie ma tam nic o janosiku????? po co to wkleiłeś- co to ma być?
Dnia 2014-07-19 o godz. 18:40 ~co napisał(a): > Dnia 2014-07-19 o godz. 12:11 ~Omen napisał(a): > > Popatrzcie na ciekawy artykuł w PB. To jeszcze jedno z wielu > potwierdzeń > > szerokości rynku, na który wchodzi Neptis. We Francji i w Niemczech > > rozwiązania takie jak Yanosik i Flotis mają już swoją historię. > > > > > http://logistyka.pb.pl/3782262,41886,kierowcy-zamienia-sie-w-menedzerow > > przeczytałem - nie ma tam nic o janosiku????? > po co to wkleiłeś- co to ma być?
przecież ty czytać nie umiesz-musi ci ktoś wyraźnie mówić,kup-sprzedaj
Dnia 2014-07-19 o godz. 19:02 ~tekst napisał(a): > Dnia 2014-07-19 o godz. 18:40 ~co napisał(a): > > Dnia 2014-07-19 o godz. 12:11 ~Omen napisał(a): > > > Popatrzcie na ciekawy artykuł w PB. To jeszcze jedno z wielu > > potwierdzeń > > > szerokości rynku, na który wchodzi Neptis. We Francji i w > Niemczech > > > rozwiązania takie jak Yanosik i Flotis mają już swoją > historię. > > > > > > > > > http://logistyka.pb.pl/3782262,41886,kierowcy-zamienia-sie-w-menedzerow > > > > przeczytałem - nie ma tam nic o janosiku????? > > po co to wkleiłeś- co to ma być? > > przecież ty czytać nie umiesz-musi ci ktoś wyraźnie > mówić,kup-sprzedaj
tak ale to nie zmienia faktu w tym artykule nic nie ma o jakimkolwiek produkcie tej firmy równie dobrze mógłbyś pisać o życiu seksualnym myszy:))))))))))))))