Nie wierzcie spółdzielni piszącej bzdety o wzrostach w tej chwili . Te same IP siedzą na spółkach Patro ., byli na Netwise i wielu innych ...
Otóż ,moim zdaniem wzrosty będą i to duże ale nie z tego poziomu . Na kolejnych sesjach będziemy oglądać spadki coraz bardziej dotkliwe . Grubasy muszą się obłowić kupując większość pda w obrocie ale nie z tych poziomów , zjadą z kursem bardzo nisko część kupujących na obecnych poziomach odda ze stratą .. SCENARIUSZ PRZEROBIONY NA WIELU SPÓŁKACH ...
Dnia 2014-07-18 o godz. 12:55 ~xxx napisał(a): > Tylko pewnie nie zdajesz sobie sprawy ze takie spolki jak wchodza na NC to > praktycznie wszystkie akcje posiadaja te jak nazywasz grubasy
Otóż nie ..
8) Liczba osób, którym przydzielono instrumenty finansowe w ramach przeprowadzonej subskrypcji lub sprzedaży w poszczególnych transzach: Akcje serii D zostały przydzielone 15 podmiotom, tj. 12 osobom fizycznym i 3 osobom prawnym, w tym podmiotowi pełniącemu funkcję Animatora Rynku, w wyniku realizacji obowiązku, o którym mowa w §7 ust. 4 Regulaminu ASO.
To nie grubasy obejmowały emisję . Do gry wejdzie (weszła) spółdzielnia która zakupy pda przeznaczy na sypanie i zbicie kursu do niskiego poziomu ..
Dnia 2014-07-18 o godz. 13:13 ~xxx napisał(a): > A czy tutaj sa podane dokladne nazwiska?? nie wiec nie wiesz ze to rownie > dobrze moga byc bracia i roznego rodzaju pociotki.Tzn slupy
Wartość emisji około 500 000 . Pda ładnie rozprowadzone w ciągu 2 sesji z pomocą spółdzielni naganiaczy na wzrosty .. Teraz obsuwa w dół .. Będziesz pod wrażeniem do jakiego poziomu zjedzie .. Mam nadzieję , że nie dałeś się nabrać na kupno ...
Dnia 2014-07-18 o godz. 13:23 ~xxx napisał(a): > No nie bede sciemnial ze troszeczke wzialem i z lekka strata > sprzedalem.Trudno kto nie ryzykuje ten nie jedzie
Warto obserwować ale na zakupy jeszcze za wcześnie . Choć podbitki będą ..
trafnie kendal przewidziałeś przebieg notowań - do jakich poziomów obstawiasz kurs, że zjadą? ja myślę że: 1. Im bliżej będzie okolic 2.8 tym więcej będzie (drobnych) chętnych do kupna i zaryzykowania a wtedy mogą znów sypnąć i zejść do momentu dopóki będą chętni do oddania ze stratą czyli w okolice 2 i dopiero później zaczną pompować; 2. Wystarczająco nabrali już papieru i w każdej chwili zawieszą kurs na max. 3. Zrobią pewnie to czego nikt się nie spodziewa - i to najprawdopodobniejsze jest tylko co to będzie to zobaczymy wkrótce.
ludzi wydaje mi się że już tak zrazili że większość oddało ze stratą lub zredukowało ilość i obserwuje co się dzieje.
Dnia 2014-07-25 o godz. 22:48 ~mati napisał(a): > trafnie kendal przewidziałeś przebieg notowań - do jakich poziomów > obstawiasz kurs, że zjadą? > ja myślę że: > 1. Im bliżej będzie okolic 2.8 tym więcej będzie (drobnych) chętnych > do kupna i zaryzykowania a wtedy mogą znów sypnąć i zejść do momentu > dopóki będą chętni do oddania ze stratą czyli w okolice 2 i dopiero > później zaczną pompować; > 2. Wystarczająco nabrali już papieru i w każdej chwili zawieszą kurs na > max. > 3. Zrobią pewnie to czego nikt się nie spodziewa - i to
> najprawdopodobniejsze jest tylko co to będzie to zobaczymy wkrótce. > > ludzi wydaje mi się że już tak zrazili że większość oddało ze > stratą lub zredukowało ilość i obserwuje co się dzieje.
Wydaje mi się , że to co uzbierali z rynku raczej posłuży im do zjazdu i to dość nisko . Spodziewam się , że 2 z przodu padnie .
Dnia 2014-07-26 o godz. 14:23 ~kendal napisał(a): > Dnia 2014-07-25 o godz. 22:48 ~mati napisał(a): > > trafnie kendal przewidziałeś przebieg notowań - do jakich poziomów > > obstawiasz kurs, że zjadą? > > ja myślę że: > > 1. Im bliżej będzie okolic 2.8 tym więcej będzie (drobnych) > chętnych > > do kupna i zaryzykowania a wtedy mogą znów sypnąć i zejść do > momentu > > dopóki będą chętni do oddania ze stratą czyli w okolice 2 i > dopiero
> > później zaczną pompować; > > 2. Wystarczająco nabrali już papieru i w każdej chwili zawieszą > kurs na > > max. > > 3. Zrobią pewnie to czego nikt się nie spodziewa - i to
> > > najprawdopodobniejsze jest tylko co to będzie to zobaczymy wkrótce. > > > > ludzi wydaje mi się że już tak zrazili że większość oddało ze > > stratą lub zredukowało ilość i obserwuje co się dzieje. > > Wydaje mi się , że to co uzbierali z rynku raczej posłuży im do zjazdu > i to dość nisko . > Spodziewam się , że 2 z przodu padnie .
czyli cały ff za 360 tys?jesli uwazasz ze ktos zbiera i rozgrywa czyli wg ciebie społdzielnia to za tyle pewnie bedą chciec zbierac inni....w poniedziałek mysle pęlknie 5 pln
Pociągną w dół , po kiszą, nie cierpliwi oddadzą i ruszą ale to nie nastąpi z dnia na dzień ... Oczywiście będą się zdarzać wybicia ale tylko po to aby co niektórzy powychodzili z papierka .
Dnia 2014-07-26 o godz. 19:37 ~certu napisał(a): > a w pon . pewnie 3.50 peknie jak zapalka. a pozniej 3. itd.
i tak do 30 gr wtedy se zapakujesz 10 tys przy ff 180 k i poczekasz na 5
Pan Piotr Leszczyński złożył zobowiązanie w sprawie czasowego wyłączenia zbywalności 1.300.000 (słownie: milion trzysta tysięcy) akcji, w tym 750.000 (słownie: siedemset pięćdziesiąt tysięcy) akcji zwykłych na okaziciela serii A oraz 550.000 (słownie: pięćset pięćdziesiąt tysięcy) akcji na okaziciela serii B. Na mocy wspomnianej umowy czasowego wyłączenia zbywalności akcji, Pan Piotr Leszczyński zobowiązał się, iż przez okres od podpisania niniejszej umowy do upływu 12 miesięcy od dnia pierwszego notowania instrumentów finansowych Spółki w Alternatywnym Systemie Obrotu, nie dłużej jednak niż do dnia wprowadzenia akcji do obrotu na rynku regulowanym Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A., nie obciąży, nie zastawi, nie zbędzie, ani w inny sposób nie przeniesie własności całości lub części akcji, jak również nie zobowiąże się do dokonania takich czynności na rzecz jakiejkolwiek osoby, chyba, że zgodę w formie pisemnej pod rygorem nieważności na taką czynność wyrazi Autoryzowany Doradca. Dopuszcza się możliwość zbycia całości lub części Piotr Leszczyński 40,00% Andrzej Lis 40,00% Lonstrom Investments Limited 13,85% Free Float* 6,15%
DOKUMENT INFORMACYJNY APANET S.A. Strona | 95
objętych ww. zobowiązaniem akcji w formie umowy cywilnoprawnej, jeżeli druga strona czynności określonej powyżej zobowiąże się do przestrzegania warunków analogicznych do niniejszego zobowiązania.
Pan Andrzej Lis złożył zobowiązanie w sprawie czasowego wyłączenia zbywalności 1.300.000 (słownie: milion trzysta tysięcy) akcji, w tym 750.000 (słownie: siedemset pięćdziesiąt tysięcy) akcji na okaziciela serii A oraz 550.000 (słownie: pięćset pięćdziesiąt tysięcy) akcji zwykłych na okaziciela serii B. Na mocy wspomnianej umowy czasowego wyłączenia zbywalności akcji, Pan Andrzej Lis zobowiązał się, iż przez okres od podpisania niniejszej umowy do upływu 12 miesięcy od dnia pierwszego notowania instrumentów finansowych Spółki w Alternatywnym Systemie Obrotu, nie dłużej jednak niż do dnia wprowadzenia akcji do obrotu na rynku regulowanym Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A., nie obciąży, nie zastawi, nie zbędzie, ani w inny sposób nie przeniesie własności całości lub części akcji, jak również nie zobowiąże się do dokonania takich czynności na rzecz jakiejkolwiek osoby, chyba, że zgodę w formie pisemnej pod rygorem nieważności na taką czynność wyrazi Autoryzowany Doradca. Dopuszcza się możliwość zbycia całości lub części objętych ww. zobowiązaniem akcji w formie umowy cywilnoprawnej, jeżeli druga strona czynności określonej powyżej zobowiąże się do przestrzegania warunków analogicznych do niniejszego zobowiązania.
Jeden inwestor indywidualny złożył zobowiązanie w sprawie czasowego wyłączenia zbywalności 20.000 (słownie: dwadzieścia tysięcy) akcji zwykłych na okaziciela serii B. Na mocy wspomnianej umowy czasowego wyłączenia zbywalności akcji, inwestor indywidualny zobowiązał się, iż przez okres od podpisania niniejszej umowy do upływu 12 miesięcy od dnia pierwszego notowania instrumentów finansowych Spółki w Alternatywnym Systemie Obrotu, nie dłużej jednak niż do dnia wprowadzenia akcji do obrotu na rynku regulowanym Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A., nie obciąży, nie zastawi, nie zbędzie, ani w inny sposób nie przeniesie własności całości lub części akcji, jak również nie zobowiąże się do dokonania takich czynności na rzecz jakiejkolwiek osoby, chyba, że zgodę w formie pisemnej pod rygorem nieważności na taką czynność wyrazi Autoryzowany Doradca. Dopuszcza się możliwość zbycia całości lub części objętych ww. zobowiązaniem akcji w formie umowy cywilnoprawnej, jeżeli druga strona czynności określonej powyżej zobowiąże się do przestrzegania warunków analogicznych do niniejszego zobowiązania.
Lonstrom Investments Limited z siedzibą na Cyprze złożył zobowiązanie w sprawie czasowego wyłączenia zbywalności 450.000 (słownie: czterysta pięćdziesiąt tysięcy) akcji zwykłych na okaziciela serii C. Na mocy wspomnianej umowy czasowego wyłączenia zbywalności akcji, Lonstrom Investments Limited zobowiązał się, iż przez okres od podpisania niniejszej umowy do upływu 6 miesięcy od dnia pierwszego notowania instrumentów finansowych Spółki w Alternatywnym Systemie Obrotu, nie dłużej jednak niż do dnia wprowadzenia akcji do obrotu na rynku regulowanym Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A., nie obciąży, nie zastawi, nie zbędzie, ani w inny sposób nie przeniesie własności całości lub części akcji, jak również nie zobowiąże się do dokonania takich czynności na rzecz jakiejkolwiek osoby, chyba, że zgodę w formie pisemnej pod rygorem nieważności na taką czynność wyrazi Autoryzowany Doradca. Dopuszcza się możliwość zbycia całości lub części objętych ww. zobowiązaniem akcji w formie umowy cywilnoprawnej, jeżeli druga strona czynności określonej powyżej zobowiąże się do przestrzegania warunków analogicznych do niniejszego zobowiązania.
jak widac mamy tu locki...wiec walka o akcje trwa a pisanie o tym ze ktos sie skraca jest nonsensem...
ladnie zjechali. musieli zeby zebrac caly ff. jeszcze sie to pokisi. podobnie bylo na certusie. jak zapanuje cisza na forach i po stagnacji .zniecheceniu i brak wiary dopiero to odpali i to tak ze ... a co tam . zobaczymy. przy takim ff madra ekipa wykreci drugiego certusa.
Skoro mają locki na sprzedaż akcji przez 1 rok to znaczy, że ktos umiejętnie pomielił całym FF, żeby zaniżyć kurs. A co będzie jak ktoś od kilku dni zbiera akcje, żeby zmniejszyć FF ? A potem pompka na 15 zł przy tak niskim FF. zobaczymy :)
Dnia 2014-07-18 o godz. 12:48 ~kendal napisał(a): > Nie wierzcie spółdzielni piszącej bzdety o wzrostach w tej chwili . Te > same IP siedzą na spółkach Patro ., byli na Netwise i wielu innych ... > > Otóż ,moim zdaniem wzrosty będą i to duże ale nie z tego poziomu . Na > kolejnych sesjach będziemy oglądać spadki coraz bardziej dotkliwe . > Grubasy muszą się obłowić kupując większość pda w obrocie ale nie z > tych poziomów , zjadą z kursem bardzo nisko część kupujących na > obecnych poziomach odda ze stratą .. SCENARIUSZ PRZEROBIONY NA WIELU > SPÓŁKACH ... TRWAM , CZUWAM, JESTEM.
Realny poziom odbicia to 4,60-4,90. Ale najpierw ludzie musza przestac wywalac na stracie jak nie rosnie kurs od godziny. To co tutaj sie wyprawia to jest masakra. Widac ze ktos kupuje po 2,40 czeka godzine i jak nie rosnie to sprzedaje za 2,21. Tak sie nie da... Jak by kazdy byl cierpliwy i nie wywalal to by dalej bylo 5,50
kendal trafnie oceniłeś sytuację - zeszliśmy z kursem do poziomów o jakich pisałeś i co ty na to teraz jak oceniasz sytuację stagnacja na tych poziomach czy zejście na 0.8?
powiem szczerze że mocno się nagłówkowałem by kapitał zachować i dobrze że zysk z wejścia spory był bo inaczej plecy by były bo szambo tu takie że głowa boli.
Dnia 2014-08-08 o godz. 22:16 ~mati napisał(a): > kendal trafnie oceniłeś sytuację - zeszliśmy z kursem do poziomów o > jakich pisałeś i co ty na to teraz jak oceniasz sytuację stagnacja na > tych poziomach czy zejście na 0.8? > > powiem szczerze że mocno się nagłówkowałem by kapitał zachować i > dobrze że zysk z wejścia spory był bo inaczej plecy by były bo szambo > tu takie że głowa boli.
Zejście do poziomów 0.90 -1.00 zł . Powolny zanik obrotów (niecierpliwi muszą oddać) stagnacja ( trochę potrwa ) a potem ......................
ze "scenariusza" jaki praktykują powinna być jeszcze zdrowa podbitka i jeszcze większa zwała w okolice 0.8-1 zł i dopiero ..... oczywiście po uśpieniu notowań.
Tyle że na tych poziomach to za wiele nie zapakujesz - widać to po notowaniach jak kursem nie kręcą bo kilka tyś szt winduje kurs momentalnie (tyle że go pilnują odpowiednio)
ulica uśredniła i ma cenę w okolicy 3 zł i tam wysypie resztę będąc szczęśliwym że kasę odzyskała a kurs powinien min do szczytów notowań wrócić - jak to ta sama spółdzielnia kręci - ale to tylko moje luźne przemyślenia.
2 brałem jak podbitka była w ok 3 zł bo myślałem że coś z tego będzie ale tak jak ci pisałem że trzeba enter mieć w pogotowiu i opchnąłem zaraz z rana pomału wszystko - na 2 trochę pociągnąłem do przodu (bo było tego więcej) ale i tak lekką stratę trzeba było zaksięgować. Ogólnie na tym szambie to jak dalej tak pójdzie to zysk z debiutu pójdzie na straty - no ale to NC Teraz mam trochę (kilka tyś) ze średnią ok 1.5 - i coś jeszcze dokupię ale tu to cuda codziennie tak że sytuacja zmienna jest i enter w pogotowiu.
Dnia 2014-07-18 o godz. 12:48 ~kendal napisał(a): > Nie wierzcie spółdzielni piszącej bzdety o wzrostach w tej chwili . Te same IP siedzą na spółkach Patro ., byli na Netwise i wielu innych ... > > Otóż ,moim zdaniem wzrosty będą i to duże ale nie z tego poziomu . Na kolejnych sesjach będziemy oglądać spadki coraz bardziej dotkliwe . Grubasy muszą się obłowić kupując większość pda w obrocie ale nie z tych poziomów , zjadą z kursem bardzo nisko część kupujących na obecnych poziomach odda ze stratą .. SCENARIUSZ PRZEROBIONY NA WIELU SPÓŁKACH ...