• Raport finansowy Autor: ~Grzesiek [89.228.44.*]
    Witajcie... jestem stosunkowo młodym inwestorem... i mam prośbę... gdzie na litość jest jakiś raport finansowy z AGROMY.... bo ciągle tylko, że jakaś sprzedaż jest... że kosiarki zamówili etc... ale konkretów nigdzie nie mogę znaleźć.... dzięki za pomoc...

Dwa... trzymam i trzymam tę Agromę...w zasadzie od początku mej przygody.... i nie wiem..... może niech zbankrutują... i markę sprzedadzą?

Sam pojęcia nie mam....a Co Wy sądzicie? Ale tylko konkrety proszę

Pozdrawiam
  • Re: Raport finansowy Autor: ~mobutu-sekoseko [5.60.84.*]
    młody idz do kasyna szanse masz trochę większe Baffet słynny finansista rzekł czym się różni giełda od kasyna wszystkim w kasynie czasem można wygrać a ty nie jesteś graczem tylko dostarczycielem kasy
  • Re: Raport finansowy Autor: ~GordonGekko [37.31.24.*]
    nie ma raportu finansowego z agromy
    bo w agromie nie ma finansów została tylko nazwa i logo
    jedno i drugie za jakis czas prawdopodobnie będzie własnością
    chińskiego inwestora
  • Re: Raport finansowy Autor: ~grzesiek [91.90.160.*]
    A zerknąc na raporty samej spółki, to nie łaska ;) Pikowanie od wielu miesięcy i za każdym razem gorzej, ale coś tam jeszcze dłubią. Pytanie, co wydłubią :) Ściągnęliby to na 1-2 grosze, to by człowiek łyknąl dla sportu ;)
  • Re: Raport finansowy Autor: ~as [46.186.6.*]
    j.w.
  • Re: Raport finansowy Autor: ~przemysław [83.21.178.*]
    kurs Agromy jest tak nisko jakby była tutaj co najmniej upadłośść układowa, a takowej nie ma. Powiem więcej, że nie będzie. Poczekajmy na raport za II kw. br. Ja będę cierpliwy i nie sprzedam tak tanio. Czekałem tyle to poczekam więcej. Branża specyficzna, ale jak ruszą i wyjdą na prostą, powrócą do przychodów z 2011 to będzie KORBA NA MAKSA. Będę cierpliwy a wy jeśli chcecie to przedawajcie. Pozdrawiam wytrwałych.
[x]
AGROMA -33,33% 0,02 2016-11-07 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.