Witajcie... jestem stosunkowo młodym inwestorem... i mam prośbę... gdzie na litość jest jakiś raport finansowy z AGROMY.... bo ciągle tylko, że jakaś sprzedaż jest... że kosiarki zamówili etc... ale konkretów nigdzie nie mogę znaleźć.... dzięki za pomoc...
Dwa... trzymam i trzymam tę Agromę...w zasadzie od początku mej przygody.... i nie wiem..... może niech zbankrutują... i markę sprzedadzą?
Sam pojęcia nie mam....a Co Wy sądzicie? Ale tylko konkrety proszę
młody idz do kasyna szanse masz trochę większe Baffet słynny finansista rzekł czym się różni giełda od kasyna wszystkim w kasynie czasem można wygrać a ty nie jesteś graczem tylko dostarczycielem kasy
nie ma raportu finansowego z agromy bo w agromie nie ma finansów została tylko nazwa i logo jedno i drugie za jakis czas prawdopodobnie będzie własnością chińskiego inwestora
A zerknąc na raporty samej spółki, to nie łaska ;) Pikowanie od wielu miesięcy i za każdym razem gorzej, ale coś tam jeszcze dłubią. Pytanie, co wydłubią :) Ściągnęliby to na 1-2 grosze, to by człowiek łyknąl dla sportu ;)
kurs Agromy jest tak nisko jakby była tutaj co najmniej upadłośść układowa, a takowej nie ma. Powiem więcej, że nie będzie. Poczekajmy na raport za II kw. br. Ja będę cierpliwy i nie sprzedam tak tanio. Czekałem tyle to poczekam więcej. Branża specyficzna, ale jak ruszą i wyjdą na prostą, powrócą do przychodów z 2011 to będzie KORBA NA MAKSA. Będę cierpliwy a wy jeśli chcecie to przedawajcie. Pozdrawiam wytrwałych.