ja zakupiłem dzisiaj na otwarciu, końcówka sesji trochę mnie przeraziła i myślę ze to zły znak. jak obstawiasz jutrzejsze otwarcie? i dokąd możemy zalecieć?
przemieliło się 100k papiera na 180k całości więc jest nadzieja, na koniec sesji ewidentnie wychodzili kolarze tak więc póki co to świeżynka więc trudno cokolwiek zawyrokować chociaż pocieszający jest arkusz S pomimo sporej ilości ukryciaków, w pewnym momencie były też ukryte na K hmmm zobaczymy
Na takim małym free float to będzie jazda na kilkanaście zeta. Sam kupiłem trochę tylko dlatego ,że mało w obrocie. Spore pakiety kupione powyżej 6 zł więc to dopiero początek pompowania:) Na końcówce sesji zjechało trochę ale małymi zleceniami , to pewnie ci którzy weszli po 6 zeta i wystraszyli się ,że nie leci na kolejne widły:) Jedno jest pewne , balon jeszcze będzie mocno pompowany. Do ilu ? Ch.j wie:)))
Dnia 2014-07-17 o godz. 18:05 ~Łoren_Bafet napisał(a): > Na takim małym free float to będzie jazda na kilkanaście zeta. > Sam kupiłem trochę tylko dlatego ,że mało w obrocie. > Spore pakiety kupione powyżej 6 zł więc to dopiero początek > pompowania:) > Na końcówce sesji zjechało trochę ale małymi zleceniami , to pewnie ci > którzy weszli po 6 zeta i wystraszyli się ,że nie leci na kolejne > widły:) > Jedno jest pewne , balon jeszcze będzie mocno pompowany. > Do ilu ? > Ch.j wie:))) he he he
Zakończenie było prawidłowe i poprawne....Jutro przecież kolejny dzień:) już chciałbyś wiedzieć do ilu urośnie jak jeszcze dobrze nie zaczelo? Ja też chcę w debiucie kupić!!!