Dnia 2014-07-17 o godz. 14:09 ~xxx napisał(a): > I co z tego.Myslisz ze tu ulica podbije kurs.Jedynie rozdajacy jest w > stanie to zrobic.Beda chcieli to bedzie 5zl albo 105zl
O widzę ,że moja skromna osoba staje się popularna tutaj i na Naptisie > !!! > Niezmiernie jestem kontenta :) > > Fajny jesteś dziadu, ale nie w moim guście,więc nie będę mrauczeć do > ciebie jak pewna kotka :)) > > Nie masz akcji ,więc do roboty, naganiaczu!!! taka prosta,pusta blachara jesteś jakich miliony,w moim mieście tysiące,puste ,nieskażone myśleniem bźdźwiągwy
Re: pati lachociagu wiem,że ty na "gold"lecisz ;):):): Zgłoś do moderatora
Dnia 2014-07-19 o godz. 14:23 ~big napisał(a): > Dnia 2014-07-19 o godz. 13:27 pati_ napisał(a): > > O widzę ,że moja skromna osoba staje się popularna tutaj i na > Naptisie > > !!! > > Niezmiernie jestem kontenta :) > > > > Fajny jesteś dziadu, ale nie w moim guście,więc nie będę > mrauczeć do > > ciebie jak pewna kotka :)) > > > > Nie masz akcji ,więc do roboty, naganiaczu!!! > taka prosta,pusta blachara jesteś jakich miliony,w moim mieście > tysiące,puste ,nieskażone myśleniem bźdźwiągwy
do tego naciągaczka jakich mało,naganiaczka za grosze.dupodajka choćby i wirtualna ,blaza nad blazami pati
mocne sprzedaj:) pozdro maniu - znowu w dupkę tym razem na neptisie coś nie masz szczęścia a było wysypywać po 75zł kto będzie kupował walor po 40 zł za akcję? wrócisz na nominał - tylko nie pisz że cię nie ostrzegaliśmy:) miłego