Dnia 2014-07-17 o godz. 10:42 ~dziadek napisał(a): > i bede naganial na wzrosty DOBRZE ZROBIŁEŚ. ALE NIE POTRZEBUJESZ NAGANIAĆ :):) Z TOBA CZY NIE -100 ZŁ PEWNE
od 40 zł tylko na północ , pozdrawiam dziadka "normalnego",a nienormalny niech do lekarza śmiga:) ale tego od nóg,na glowę u niego za późno już pozdrawiam akcjonariuszy a onnaniści na onet,wirtualnie popierdala.....c
Dnia 2014-07-17 o godz. 22:23 ~kiep_forumowy napisał(a): > nie spinaj się tak, jutro zwieracze same ci puszczą > łamiecie 40 i nie ma że boli nie spinam,nie masz akcji i brandzlujesz się wirtualnie, mam czas poczekam ,na dzisiejszym debiucie "przyciałem "ciutkę,także mam zza co dokupić gdyby spadło,jełopie. zazdrościsz innym penerze -to pamiętaj-sam gów....o osiągniesz;) menelu jepany, a teraz buda-dzisiaj na trawie możesz spać :)
kiep_forumowy-popieram 40 i niżej będziemy lecieć z małymi podbitkami i tak aż dokąd nie wyrzucą a będą wyrzucać do 8 na początek. Jełopy,naganiacze na wzrosty zaczynają być nerwowi bo spekula ich tu przysłała a taki jak ty i ja piszemy prawdę i dostają po dupsku kre.tacze!!! Już nie wiedzą co robić to nawet podszywają się pod mój nick-nieuda.cznicy!!!!
Dnia 2014-07-18 o godz. 08:24 ~dziadek napisał(a): > śmieszny jesteś sieroto naganiaczu na wzrosty!!! co koledzy opier.dalają > bo słabo idzie ci naganianie! Dnia 2014-07-18 o godz. 08:24 ~dziadek napisał(a): > śmieszny jesteś sieroto naganiaczu na wzrosty!!! co koledzy opier.dalają > bo słabo idzie ci naganianie! śmieszny jesteś naganiaczu na spadki:) chesz kupić perłe taniej-tak to rozumiem, a masz za co ??
ja takich syfków niw kupuję -poprostu nie daje takim zarobić jak ty !!! dupa się pali bo słabo naganiasz-nie nie wyjdzie naganiaczu leszczyna się wycofuje z tej twojej perły!!! lecimy na 10 a może niżej!!!
Dnia 2014-07-18 o godz. 08:48 ~myślę napisał(a): > ja takich syfków niw kupuję -poprostu nie daje takim zarobić jak ty !!! > dupa się pali bo słabo naganiasz-nie nie wyjdzie naganiaczu leszczyna > się wycofuje z tej twojej perły!!! lecimy na 10 a może niżej!!! Dnia 2014-07-18 o godz. 08:48 ~myślę napisał(a): > ja takich syfków niw kupuję -poprostu nie daje takim zarobić jak ty !!! > dupa się pali bo słabo naganiasz-nie nie wyjdzie naganiaczu leszczyna > się wycofuje z tej twojej perły!!! lecimy na 10 a może niżej!!! debilku ,giełdomatołku ,że się nie załapałeś i chcesz kupić taniej ,bolszewicki synku-twój ojciec katował ludzi na wybrzeżu,wyrywał paznokcie robotnikom. tffuj