leszczyki nie słuchać naganiaczy na wzrosty - przypominam nominał 20 gr i tam będzie kurs zmierzał w przyszłości! a teraz trwa wywalanie i ubieranie!!!
Zobacz wątki dotyczące Neptis Zobacz profil Neptis Autor: ~inwestor [31.175.46.*] 2014-07-19 14:56 Re: pati i wypad zpapierka,przynosisz pecha i kiszonkę,jesteś trefna Zgłoś do moderatora
Dnia 2014-07-19 o godz. 14:37 ~wykres napisał(a): > macie wykres > > http://www.biznesradar.pl/notowania/NEPTIS#at > > mocne sprzedaj:) > pozdro maniu - znowu w dupkę > tym razem na neptisie coś nie masz szczęścia a było wysypywać po > 75zł > kto będzie kupował walor po 40 zł za akcję? > wrócisz na nominał - tylko nie pisz że cię nie ostrzegaliśmy:) > miłego nie wiem jak wy,ja kupiłem w dniu debiutu i wpiatek spzredawałem teraz po 40 myślę popatrzeć i kupooować xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx maniu nagania- myśli kupować to poczekaj - we wtorek kupisz po 30 zł :)
Dnia 2014-07-19 o godz. 16:16 ~dobre napisał(a): > > Zobacz wątki dotyczące Neptis Zobacz profil Neptis > Autor: ~inwestor [31.175.46.*] 2014-07-19 14:56 > Re: pati i wypad zpapierka,przynosisz pecha i kiszonkę,jesteś trefna > Zgłoś do moderatora > > Dnia 2014-07-19 o godz. 14:37 ~wykres napisał(a): > > macie wykres > > > > http://www.biznesradar.pl/notowania/NEPTIS#at > > > > mocne sprzedaj:) > > pozdro maniu - znowu w dupkę > > tym razem na neptisie coś nie masz szczęścia a było wysypywać po > > 75zł > > kto będzie kupował walor po 40 zł za akcję? > > wrócisz na nominał - tylko nie pisz że cię nie ostrzegaliśmy:) > > miłego > nie wiem jak wy,ja kupiłem w dniu debiutu i wpiatek spzredawałem > teraz po 40 myślę popatrzeć i kupooować > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx > xxxxxxxxxxx > maniu nagania- myśli kupować > to poczekaj - we wtorek kupisz po 30 zł :)
Re: Wysypałem się. Naganiajcie se teraz sami. Zgłoś do moderatora
Dnia 2014-07-19 o godz. 16:20 ~kupiec napisał(a): > W SUMIE MOGŁEM CIE POSŁUCHAĆ
mogłeś - ja wyszedłem po 70 - szczytu idealnie nie wymacasz i wejdę około 30 bo tam jest wsparcie:) przełamało dwa kolejne więc stanie 29-31 sprawdzisz czy ja mówię prawdę i to już w kolejnym tygodniu!!!!
Dnia 2014-07-19 o godz. 16:27 ~inwestor napisał(a): > > Re: Wysypałem się. Naganiajcie se teraz sami. > Zgłoś do moderatora > > Dnia 2014-07-19 o godz. 16:20 ~kupiec napisał(a): > > W SUMIE MOGŁEM CIE POSŁUCHAĆ > > mogłeś - ja wyszedłem po 70 - szczytu idealnie nie wymacasz > i wejdę około 30 bo tam jest wsparcie:) > przełamało dwa kolejne więc stanie 29-31 > sprawdzisz czy ja mówię prawdę i to już w kolejnym tygodniu!!!! a nie dam ci possać,ja chooja na śmietniku nie znalazłem,myj papski szczotą drucianą i ruszaj ,może jakiś gey ci zapoda w paszczu ,jako i pati zapodał
Dnia 2014-07-19 o godz. 16:30 ~pytong_wielachny napisał(a): > Dnia 2014-07-19 o godz. 16:27 ~inwestor napisał(a): > > > > Re: Wysypałem się. Naganiajcie se teraz sami. > > Zgłoś do moderatora > > > > Dnia 2014-07-19 o godz. 16:20 ~kupiec napisał(a): > > > W SUMIE MOGŁEM CIE POSŁUCHAĆ > > > > mogłeś - ja wyszedłem po 70 - szczytu idealnie nie wymacasz > > i wejdę około 30 bo tam jest wsparcie:) > > przełamało dwa kolejne więc stanie 29-31 > > sprawdzisz czy ja mówię prawdę i to już w kolejnym tygodniu!!!! > a nie dam ci possać,ja chooja na śmietniku nie znalazłem,myj papski > szczotą drucianą i ruszaj ,może jakiś gey ci zapoda w paszczu ,jako i > pati zapodał
czy takie posty pisze normalny akcjonariusz oceńcie państwo sami przecież takim zamiast kompa należy dać miotłę:)