tutaj trochę kasy i dlatego pytam ZORIENTOWANYCH czy są jakieś szanse na ruchy na tej spółce - nie wiszę tutaj 100000zł spokojnie... ale nie ukrywam że ten marazm jest denerwujący.....
jak ty grasz na gieldzie nie umiejac czyatc czy szukac informacji? zawieszeni o 1 lipca bo nie podali raportu na czas. jak do 14 sierpnia nie podadza to zdjecie z notowan.
nie mam ostatnio czasu śledzić info... teraz mam sezon sprzedażowy w branży ale bardzo dzięki za info trzeba będzie coś do centrali uderzyć czy mają zamiar podać raport
Tak napisałeś wcześniej o tym że 14 sierpnia ale to już jest ostateczny termin natomiast myślałem że może posiadasz jakieś info że np. planują przedłożyć raport 1sierpnia... ale rozumiem że nie posiadasz. No możemy zakładać najgorsze czyli strata kapitału... dziwne to trochę po ostatnich ruchach... nic czekamy jak czegoś się dowiem to dam znać. Pozdrawiam
80% swoich akcji firma odkupila od cypryjskiego slupa za symboliczna zlotowke to chyba wiedziales ze kupowales bezwartosciowe akcje. liczyles na 10zl przeliczyles sie pogodz sie ze strata. tu nawet knf nie ma nic do roboty.
na 90% jest jak napisałeś a te pozostałe 10% zostawmy nadziej że jednak coś jeszcze będą chcieli kręcić... ale nie sądzę żeby cokolwiek tu już się zmieniło - usunięcie z notowań to tylko kwestia czasu
Dnia 2014-09-23 o godz. 22:45 ~NC napisał(a): > KARWA GIELDOWE BENCWALY KIEDY ZAKUPICIE MOJE 700 AKCJI? > PYTAM!!!!! może w końcu się ktoś ulituje i zassa
Dnia 2014-10-03 o godz. 11:53 ~NC napisał(a): > Ostcegam wsystkich gracy psed New Connect! > Juz nigdy wiecej New Connect! > Mamusiuu ja chcem siusiuu!! idź na kampe , albo dostaniesz w kampe:):):):)
I DLACZEGO KAMPAPOLSKA BEZ NICZEGO ODESZLA NIE DALA AKCJONARIUSZOM AKCJE NIE MOZNA SIE TAK ROZDZIELAC ILE TA SPOLKA MA PREZESOW OSOWSKI GRELOWSKI ,WINTER ,CZY JAKI?
tak adventum powinno sie pozbyc grelowskiego na wza 27 proc. wystarczy na odwolanie prezesa nie umie zarzadzac spolka nie skupuje akcji kupuje jakies mc2