• info 14,07,14 Autor: ~karlsmen [31.2.96.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/PYLON-Pylon-S-A-Raport-miesieczny-czerwiec-2014-3164567.html

ktoś tu ładnie trzyma kurs za mord,,,, nie ma co...
  • Re: info 14,07,14 Autor: ~Obawa [178.255.168.*]
    Raport potwierdza to co wiemy. Faktycznie, ktos sypie okraglymi pakietami, ale wydawac sie to moze normalne w kazdej cenie powyzej 0,20. Jak pisalem - cierpliwosc, cierpliwosc i jeszcze raz cierpliwosc. Przeczekamy lipiec sierpien, pozniej sie zacznie a jest kilka fajnych informacji:)
  • Re: info 14,07,14 Autor: ~ktk [213.155.191.*]
    Wiadomości znane z wyjątkiem tej- 6 sierpnia 2014 informacja o objęciu akcji serii G. Nie mogę pojąc skąd taka obsuwa, bo informacja końcowa zapewne pojawi się w dniu dzisiejszym (ewentualnie lekko po 22.07).
  • Re: info 14,07,14 Autor: ~mistrz [95.41.55.*]
    mają czas do dwóch tygodni od zamknięcia emisji. Więc albo będą podawać informacje częściowe albo całościową. Stąd termin do 6 sierpnia.

Zobaczymy
  • Re: info 14,07,14 Autor: ~Yoyo [93.105.42.*]
    Czekać ! Czekać ! Czekać ! Jak zakończy się cyrk z pp to wszystko powinno ruszyć i infa też ! Ktoś nie pozwala wyjść wyżej niż 0,23 gr to może być robione pod kogoś kto może wejść w najbliszym czasie w skład akcjonariatu ! Ale poczekamy zobaczymy !
  • Re: info 14,07,14 Autor: ~ja [81.161.204.*]
    hehehe, na pewno:D
    Jeśli by ktoś miał wchodzić w skład akcjonariatu, wszedłby w trakcie tej emisji. Nie czarujmy się.

Raczej rynek ocenia spółkę na poziom 22 grosze. Czeka na potwierdzenie poniższych danych:
    1. PARP
    2. RTV AGD
    3. K-Consult
    4. Wynik emisji akcji serii G. To może ruszyć rynek, w jedną bądź w drugą.

Musimy czekać. Sadzę jak moi poprzednicy, do końca wakacji sporo się wyjaśni.
    hehehhe masakra!!!!!

Ja nie mówię że tak jest ! Tylko jest taka opcja ! A to że ktoś za jednym zamachem zwinoł 450 k PP a w ciągu całego dnia poszło 650 700 pp nie pamiętam dokładnie ! Także nie mów mi że to nie możliwe albo kiedy by to skupił bo jasnowidzów jest na forach coraz więcej aż masakra !

A rynek tak nie wycenia spółki bo co kurs skoczy o grosz lub dwa jest od razu sypanie !
    A co do K-consult to chyba jest wszystko jasne i tu nie trzeba żadnego potwierdzenia albo na coś czekać!Ważne jest dofinasowanie i umowa EURO RTV moim zdaniem i zakończenie emisji serii G

jest nowy dystrybutor ! To też jest ważne Chillout Studio z Krakowa

Współpraca obejmuje uruchomienie produkcji
    obudów głośnikowych oraz montaż gotowych zestawów w oparciu o przetworniki elektroakustyczne
    opracowane przy udziale zespołu technicznego Pylon S.A.. Porozumienie określa zakres produktowy
    projektu, harmonogram przygotowania wzorów, wdrożenia gotowych produktów oraz warunki finansowe
    realizacji produkcji. Pierwsza linia produktowa przygotowywana dla firmy K- Consult sp. z o.o. ukaże się
    jeszcze w bieżącym roku.
    Dla spółki PYLON S.A. realizacja tego projektu pozwoli na zwiększenie wykorzystania
    posiadanych linii technologicznych a po uruchomienie zakładu produkcji przetworników
    elektroakustycznych również wdrożenie odpowiedniej linii produktowej głośników.
  • Re: info 14,07,14 Autor: ~ktk [79.184.207.*]
    nowa emisja została wpisana na konto (bynajmniej moje), powinien być komunikat w sprawie. I chyba nie trzeba będzie specjalnych zaproszeń.
  • Re: info 14,07,14 Autor: ~mistrz [95.41.55.*]
    W przypadku zakończenia subskrypcji lub sprzedaży, związanej z wprowadzeniem
    instrumentów finansowych emitenta do obrotu w alternatywnym systemie
    i przydziałem instrumentów finansowych, raport bieżący przekazuje się w terminie do dwóch tygodni od dnia zakończenia subskrypcji lub sprzedaży związanej z wprowadzeniem instrumentów finansowych emitenta do obrotu w alternatywnym systemie.

Dlatego podali do 6 sierpnia. Wtedy dowiemy się wszystkiego: ile z jakiej puli itd itd.

Poczekajmy :)
  • zgodnie z dokumentem informacyjnym terminy Autor: ~Mis [46.204.121.*]
    mogą być zmieniane
  • Re: zgodnie z dokumentem informacyjnym terminy Autor: ~mistrz [95.41.55.*]
    to nawet nie kwestia ich wewnętrznych dokumentów a takich ogólnych przepisów prawa...
  • Re: info 14,07,14 Autor: ~Obawa [77.255.241.*]
    Panowie

Jeszcze raz cierpliwosci. Zakonczyly sie zapisy podstawowe i dodatkowe. Jutro tzn juz dzis (sroda) rusza ostatni etap przydzielania nowej emisji dla osob wskazanych przez Zarzad. Na moje oko 100% emisji zostanie uplasowana. A czy dowiemy sie o tym za 1 czy 3 tygodnie to i tak nie ma znaczenia - naprawde...
[x]
JRCGROUP 0,00% 0,14 2026-02-09 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.