Kolego a kto Ciebie zmusza do czytania mojego wpisu ? Nie wiem jak Kolega ale ja martwię się o moje zainwestowane w spółkę pieniądze , czy to dziwne ?? Zwłaszcza , że ostatnio w spółce nie dzieje się dobrze , inaczej mówiąc moje pieniądze nie są w pewnych rękach !! A na domiar złego zarząd nie informuje co się dzieje w spółce a tym samym co się dzieje z moimi pieniędzmi !! Mogą ogłosić upadłość , pobrać odprawy a my ?? Co z naszą kasa ?
No wlasnie widza Kolego ze sie martwisz, meczysz wewnetnie, znajduje wiec dla Ciebie rozwiazanie. Bys nie martwil sie w sobotnie popoludnie o swoje pieniadze sprzedaj akcje na poczatku tygodnia. Bedzie Ci duzo lzej. ZWroc uwage - nie ma informacji z i3d, zarzad do niczego, bliska upadlosc i wszystki inne rzeczy ktore wczesniej wpisywales - po prostu sprzedaj i zapomnij.
Znajdz takie, ktore super komunikuja, duzo zarabiaja i sa nieodkryte. Albo wrzuc na lokate.
I tu się z kolegą zgodzę ! Problem w tym , że kuszony obietnicami łatwego i szybkiego zysku, nieroztropnie zainwestowałem w spółkę spore fundusze !! , więc wyjść z tej nietrafionej inwestycji nie jest tak prosto. Można wyjść oczywiście za wszelką cenę , idąc za radą Kolegi jednak przy tej płynności ostatnie paczki można już sprzedać za grosze !
Kolego, zacznij sprzedawac te swoje duze pakiety a cos czuje ze do 1zl wszysko oddasz. popyt sie wg mnie ladnie aktywuje - dla Ciebie to spolka ktora upada, dla innych super okazja na bardzo dobry zarobek.
Tak wiec nie ma co pisac na forach, do dziela. nowy tydzien juz w poniedzialek, wiec rozumiem, ze po tych wszystkich postach nie wycofasz sie teraz? W innym przypadku przyznasz, ze jednak ta spolka jest atrakcyjna
Dnia 2014-07-12 o godz. 17:45 ~Piotr napisał(a): > Kolego, zacznij sprzedawac te swoje duze pakiety a cos czuje ze do 1zl > wszysko oddasz. popyt sie wg mnie ladnie aktywuje - dla Ciebie to spolka > ktora upada, dla innych super okazja na bardzo dobry zarobek. > > Tak wiec nie ma co pisac na forach, do dziela. nowy tydzien juz w > poniedzialek, wiec rozumiem, ze po tych wszystkich postach nie wycofasz sie > teraz? W innym przypadku przyznasz, ze jednak ta spolka jest atrakcyjna
już kiedyś słyszałem o tej super okazji do zarobku , chyba w dniu debiutu ale nie jestem pewien
Dnia 2014-07-12 o godz. 17:45 ~Piotr napisał(a): > Kolego, zacznij sprzedawac te swoje duze pakiety a cos czuje ze do 1zl > wszysko oddasz. popyt sie wg mnie ladnie aktywuje - dla Ciebie to spolka > ktora upada, dla innych super okazja na bardzo dobry zarobek. > > Tak wiec nie ma co pisac na forach, do dziela. nowy tydzien juz w > poniedzialek, wiec rozumiem, ze po tych wszystkich postach nie wycofasz sie > teraz? W innym przypadku przyznasz, ze jednak ta spolka jest atrakcyjna
Pamiętam , jak kupowałem w dniu debiutu , też byli tacy co wieścili super okazję na bardzo dobry zarobek !!
Przy takich obrotach potrwa to zapewne tygodnie zanim wyjdę z tej niefortunnej inwestycji ale cóż sam sobie jestem winien !! Niepotrzebnie obdarzyłem zarząd tak ogromnym zaufaniem , chęć zysku sprawiła , że uśpiona została moja czujność i jak dziecko dałem się zrobić i to bez mydła w przysłowiowego ............
Dnia 2014-07-13 o godz. 11:35 ~Piotr napisał(a): > do 65-70gr więc nie pozostaje nic innego jak trzymać kciuki aby podpisali , ewentualnie wywalić na podbitce ?
Co wy za głupoty wypisujecie? Widać bardzo Wam zależy aby tanio kupić !! Spółka ma się dobrze i nic nie wskazuje aby miało się to zmienić !! Dodam , że obecna cena i tak jest bardzo atrakcyjna .