• No i spadło poniżej 10zeta Autor: ~Linden [46.235.127.*]
    ciekawe jak długo będzie jeszcze szło na południe...a podobno spółka miała wykupywać za min 10zeta...hmmm
  • Re: No i spadło poniżej 10zeta Autor: ~33sd [89.72.250.*]
    No i może wykupuje, ale maja chyba ograniczenia do 25% max 50% obrotu.
  • Re: No i spadło poniżej 10zeta Autor: ~Linden [46.235.127.*]
    Oby, oby...bo jak tak dalej pójdzie to faktycznie do 5-tki może dojść, a szkoda bo spółka fundamentalnie zgrabna
  • Re: No i spadło poniżej 10zeta Autor: ~zdziwiony [185.33.37.*]
    C/Z < 6 ?
    WTF?
    No i te obroty...jakiemuś maklerowi się nudzi w robocie chyba bardzo...
    Obroty zawsze były słabe, przez co łatwo można sterować ceną...poczekam jeszcze trochę jak spadnie i dokupię po okazyjnych cenach...to jest walor do długiego trzymania
    Swoją drogą jak zarząd wreszcie zacznie wywiązywać się ze swoich obietnic i wykupi porządną ilość to cena musi wrócić do optymalnych poziomów...pozostaje tylko być cierpliwym hehe
  • Re: No i spadło poniżej 10zeta Autor: ~-Vic [79.185.79.*]
    Teraz już nie mogą kupić bo w uchwale cena minimalna była ustalona na 10 zł. Poprostu kompletnie olali ustalenia na WZA.
    Pytanie teraz brzmi - czy mogą tak robić? Czy za olewanie uchwał WZA nie grożą im żadne konsekwencje? Jeżeli tak, to po co te cyrki z wykupem???????
  • Re: No i spadło poniżej 10zeta Autor: ~-Vic [79.185.79.*]
    Moim zdaniem celowo ojszczali (bo inaczej tego nie można nazwać) skup akcji. Wysłałem im wiadomość w zeszłym tygodniu dlaczego nie była wdrażana uchwała z WZA, tylko pozwolili na osuwanie się kursu poniżej progu 10 zł. Odpisali mi, że "są zaniepokojeni" spadkiem kursu i bla bla bla. Mieli mi odpisać jakie są konkretne decyzje zarządu na początku tego tygodnia. Przeczekam jeszcze parę dni. Jak nie będzie żadnego infa, ani odpowiedzi do mnie to bardzo poważnie zastanawiam się nad skargą do KNF-u bo dla mnie to czyste oszukiwanie akcjonariuszy. Najpierw obiecana dywidenda - wyszło nic. Później obiecany skup akcji - i znów nic.
    Dobrze, że w ogóle coś napisali :) chociaż jak na razie to robią z gęby du...e. Zobaczymy jak się to potoczy...a tymczasem 8.83
[x]
DIGITANET 0,30% 203,40 2026-05-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.