forumowej "pary nienormalnych", czyli Henia vel Prawda vel co tam jeszcze oraz 4-5... Skoro tak wyraźnie widzicie przyszłość depka - 15 groszy, brak kredytu...to może też coś o pogodzie we wrześniu? Myślę o dłuższym wyjeździe w Dolomity właśnie wtedy, ale sęk w tym żeby trafić w pogodę...To jak pomożecie?
Dawno mnie tu nie bylo. Widze jednak, ze holota rozpanoszyla sie konkretnie ;) Nawet mi sie nie chce czytac wiekszosci postow blaznow zaklinaczy i innych wielonickowcow. Wroce jak kurs bedzie duzo wyzej i znikna szczekacze ( czyli niebawem ) ;)
większego durnia jak henio nie widziałem.... sory ale jakim trzeba być imbecylem żeby tu siedzieć po całych dniach i nocach i pisać że "nic nie będzie" jak nie ma się akcji, nie gra się na giełdzie, pewnie nie ma się nawet rachunku maklerskiego....
NIE WIERZĘ w to co piszesz.... bo to niewiarygodne jest:))))))))))))
sory ale zaraz uduszę się ze śmiechu, a jeżeli przeżyję to już niedługo kolejne samobójstwo mogę popełnić rechocząc do rozpuku, jak spółka poda info i okaże się że nie tylko zmarnowało się rok życia bazgrząc tu bez celu ale również że się ne zarobiło gigantycznych pieniędzy....
Nie interesuje mnie "Depcia" tylko szajka międzynarodowych oszustów wyłudzających od ludzi duże pieniądze za obietnicę załatwienia "amerykańskiego kredytu". Depend jest istotnym tego elementem. Robi za wabik tym oszustom. Chwalą się, że "zaufała im giełdowa spółka", uwiarygadniają się w ten sposób. A Zarząd Depend uwiarygadnia ich jeszcze bardziej publikując kłamliwe raporty. To musi się zakończyć.
Dnia 2014-07-09 o godz. 16:24 ~Fifarafa napisał(a): > forumowej "pary nienormalnych", czyli Henia vel Prawda > vel co tam jeszcze oraz 4-5... > Skoro tak wyraźnie widzicie przyszłość depka - 15 groszy, brak > kredytu...to może też coś o pogodzie we wrześniu? Myślę o dłuższym > wyjeździe w Dolomity właśnie wtedy, ale sęk w tym żeby trafić w > pogodę...To jak pomożecie? > > a tak nawiasem, który robi za Mariolkę?;) Oboje, co noc tatuś obdarowuje ich TWARDĄ miłością, stąd te ich lamenty na forum