Jak ktoś znajdzie artykuł na stronie www.isbnews.pl to niech wrzuci tutaj link. Chętnie przeczytam, bo ze "stenogramu" na stronie Astorii wynika, że poruszono kilka ciekawych tematów. M.in. kwestie polityki inwestycyjnej, a także niedoszacowania kursu Astorii.
Czy ja wiem, czy nikt nie chce. Obrót nie jest oszałamiający, ale jest praktycznie codziennie, co na NC też często jest wyjątkiem. Wiele jest spółek, które przy takiej cenie kursu nie mają żadnego obrotu.
Nie ma obrotu - to nie zarobisz kolego. Kiedy to w końcu zrozumiesz, że na giełdzie zarabia się jak jest popyt a nie podaż. Porównywanie do innych paści z NC nie świadczy o niczym dobrym...
Sprawdź sobie w słowniku definicje słowa "popyt" którego ja użyłem. Ps. Obrót czyli słowo którego ty używasz rzeczywiście jak na Astorie dziś był zacny. Potwierdzający podaż.
Sorry nie jestem w stanie zniżyć się już bardziej, aby dyskusja z tobą miała jakiś sens. Idź poszukaj sobie innej spółki, jak ci astoria tak nie pasuje. Albo zajmij się czytaniem komiksów.
Ochłońcie obydwaj. :) Spółka planuje czat z inwestorami.
"Zarząd Astoria Capital S.A. („Spółka”) informuje, iż we wtorek 22 lipca 2014 r., o godzinie 14:00 na portalu www.stockwatch.pl, odbędzie się czat inwestorski z panem Davidem Waldman, Dyrektorem Inwestycyjnym Spółki.
Czat będzie okazją do dyskusji o planach pozyskiwania nowych technologii z obszaru Life-Sciences oraz Clean Technologies z Ameryki Północnej. Rozmowa dotyczyć będzie także tworzenia spółek Joint Venture wspólnie z amerykańskimi partnerami oraz komercjalizacji nowoczesnych technologii w Europie i w skali globalnej.
Pytania mogą być zadawane zarówno podczas trwania czatu, jak i wysyłane wcześniej na maila: acl@wdmcapital.com."