Dramat !!! Kirerwa chata !!! Gdzie logistyka !!! U mnie w firmie raz może się zdarzyć ale im to już takie wpadki są notorycznie !!! Jako akcjonariusz Wzywam Was do przemyślanej działalności logistycznej !!! Bo tu wszyscy chcą zarobić !!! a stratę kto pokryje ??? Adam
Jak może brakować aparatów?? Rozumie nie dziś to za 24 godziny powinien być.
Skoro jest popyt to trzeba to wykorzystać, klienci nie będą czekać wybiorą inny produkt. A to nasz wszystkich produkt - tez chciałbym aby wszędzie gdzie jest dostępny aby on po prostu był. A teraz się okaże że czekamy na statek 2 tygodnie. Proszę o info kogoś ze strony firmy o wyjaśnienie powtarzającej się sytuacji z brakiem towaru.
Panowie nie zauważyliście że firma zalicza się do małych firm? Nie nadąża nie spowodu logistyki ale poprostu produkcja nie nadąża. O tym mówił zarząd ostatnio, że chcą stać się średnią spółką pod względem przychodów. Chodziło im o zwiększenie bazy produkcyjnej. Wkrótce!
no to sie pochwalę że sobie kupiłem Cube ale poza abonamentem, za jedyne 549zl, w tym karta pamięci microSD 8GB wszystko fajnie działam szybko i płynnie
są tylko dwa minusy, ale za to DUŻE MINUSY
- bateria... temat rzeka, wiadomo że do takich telefonow powinna być większa, wg mnie nawet za cenę wagi i grubości - PAMIĘĆ, masakra!!! wbudowana tylko 4GB, z czego 3GB to sam system i wbudowane aplikacje, i można sobie zamontować nawet pińcet tera giga kartę pamięci i tak nic nie pomoże temu, że nowy android 4.4.2 nie pozwala przechowywać wszystkich danych (instalacji i danych podręcznych) na karcie SD, a to oznacza, że po zainstalowaniu 3-4 nieco większych aplikacji już woła że ma za mało pamięci, tak więc czeka mnie rootowanie i aplikacja pozwalająca na instalowanie i przechowywanie danych na karcie microSD, chyba że będzie jakaś poprawka z myphona już pisali na jakimś forum otym
Zasilili magazyny.. "Mała dostępność towaru". Hah ta spółka nie daje rady łącznie z Chinolami w produkowaniu!! :)) Tu będzie w krótkim czasie hossa że hoho.
To ja też dodam ze swojego podwórka, że kilku znajomych zakupiło Cuba a kierownik to nawet S-Lina. Trudno coś jednoznacznie wyrokować ale wygląda na to, że kolejne kwartały bedą dobre. Załamał mnie tylko koleś w jednym z punktów Teltorium w Łodzi bo na pytanie o Cuba odpowiedział, że nie ma i że nie wie kiedy będzie bo w hurtowni nie są dostępne. Ogólnie kilka sprzedał, ludzie pytają...."mam to w dupie". Tak na oko to chyba firma nie ma wielkiej kontroli nad tym co dzieje się w tych punktach franczyzowych. Pozdrawiam
Standardowo (na rynku różnych dóbr) logistyka przy zamówieniach z Chin to około 6 miesięcy. Więc jeżeli prognoza popytu jest błędna (za niska) to potem nie ma jak zareagować zwiększeniem dostaw.
Nie wiem jak ten czasokres wygląda w Tfone - ktoś wie?
Gdyby czekali na gotowe telefony to może byłoby 6 miesięcy. Ale firma w Chinach jest na tyle duża w porównaniu do TFONE(kilkaset razy większa..) że ma już gotowe części na sprzedaż i wszystko trwa około 3 tygodni.