dziwicie sie czemu to nie rosnie,na bananie terrorrystow finansowych nie intersuja zyskowne spolki z dywidendami,dywidenda na relpolu to pare procent,na takim protektorze juz pow.8 pr.i nawet na mercorze minus bo ma placic niewielka dywidende tylko 50 pr.pytanie zasadnicze-po co tym durniom na bananie akcje ktore daja realne pieniadze w formie dywidend i tak sa wyprzedawane
nie wiadomo kiedy ta zakonserwowana mumia odzyje,ja mirek pozbieralem sobie 500 szt,sonela po 5.6 zl ,spolke troche pokrewna do relpolajjesli im wypali mariaz z chinczykami to apator moze byc w niezlych opalach,6mld zl do wydania w polsce na wprowadzenie inteligentnych licznikow pradu,niezly tort
pokaz mi swoj rachunek i dokonania na najgorszej gieldzie swiata,ja ci moge okazac pit 38 za ub.rok,to wtedy porozmawiamy,o twoje perelki nie pytam bo to pewnie tajemnica
dalej sie parchu smiejesz z sonela,pies z kulawa noga sie tym nie interesuje,zobacz na ergis o ktorym prawie sam pisze na watku od miesiecy.na relopla tez przyjdzie czas.lepiej bedzie zeby juz nic nie poprawiali w wynikach bo i tak nie dziala
nikt nie komentuje wynikow.forum obumarlo,tymczasem relopl mimo krachu na rynkach wschodnich przedstawil niezly raport.za 1 polrocze zrobili prawie 3 mln zl.postep do ub.roku.sprzedaz ciagnie kraj i eksport.sprzedaz do niemiec najlepsza w historii spolki,2 polrocze tez ma byc porownywalne.po wielumiesiacach marazmu na akcjach jakis ruch w gore juz widac
z drzaca reka i glosem skadalem zlecenie kupnaksg agro po 0.36 zl.ja polski ogrodnik z 30-letnim stazem zagralem wbrew rynkowi i technice.efekt-prawie 300 pr.zysku w kilka dni.gdybym to przewidzial cienko byloby z licznikami.ale sentyment do relpola mnie powstrzymal.ale przynajmniej mam czas skubac agroton-ARMATY W SLONECZNIKACH
patrze na spolke po wielkich przejsciach-polimex a tu widnieje w pozycjii akcjonariat-nzawisko adama ambroziaka z liczba prawie 5 pr akcjii,czyzby to ta sama osoba co ma najwiecej relpola
siedzimy na Relpolu i oczekujemy na cud a miesiące uciekają.a tu np. taki gdanski mercor jest jeszcze lepszy.wskazniki podobne do relopla ale zyski 3-4 razy większe.zarobi w br prawdopodobnie ok.20 mln zl.latem sprzedal Szwedom polowe biznesu za ponad 200 mln zl.uczciwie podzielil się pieniędzmi.wyplacil mega dywidendę 9.3 zl na akcje.w nagrodę warszawska szulernia zwalila jego akcje na min.historyczne do 6 zl.pisze tam na watku od pol roku ze to chore i ze mercor to zlota kura.teraz to dopiero dostrzegli.akcje pięknie rosna na obrotach a Relpol niestety stanal w rozwoju
co ty chcesz od relpolu to najlepsza soółka jaką masz i w dodatku śmiesznie tania, wcześniej naganiałeś żeby kupować Groclin i zobacz jak ludzie na tym wyszli a groc zachowuje się jak bankrucicho, nie naganiaj jak nie masz pojecia a RLP to spółka marzenie, stabilna i co roku płaci godziwą dywidende a ten rok jest dla niej jeszcze lepszy niż ubiegły mimo kryzysu