Nawet kierownik osiedla wie że gra nadciąga, ja mam rację i pani z pokoju obok również. Tylko plankton osiedlowy temu zaprzecza a batonik ie rośnie a taki fajny wczoraj leżał.
usuwają i usuwaja mnie , a przecież ja tylko szczerą prawdę piszę .... ubierają leszczy po 1 gr ile tylko wlezie , a ci co 'szczęśliwie' nabyli trefby towar zaraz ustawiają się po 2 gr na sprzedaży .... dziś rano jeszcze było 10 mln , a teraz już 15 mln akcji czeka na dawców kapitału (dokładnie tyle przybyło, ile dziś akcji w obrocie)
Dnia 2014-07-10 o godz. 16:15 ~Maestro napisał(a): dziś rano jeszcze było 10 mln , a teraz > już 15 mln akcji czeka na dawców kapitału (dokładnie tyle przybyło, > ile dziś akcji w obrocie)
Jakie 10mln, jakie 5mln przybyło?
Chyba oglądasz nie te notowania, rano stało niecałe 12mln, są to zlecenia do wczoraj.
i następny specjalista od inwestowania na N C (szczególnie na Nicosiu)
słuchaj specu ja się nie bawię w szczegóły i nie liczę każdej akcyjki tego śmiecia co do sztuki .... rano może było 10 , a może 11 czy 12 mln po 2 gr , teraz jest ..... 17 mln i to z okładem , ja analizuje ogólne tendencje .....
ps. ciekawe czy do końca sesji dobiją do 20 mln ???? (tak jak to opisał ten pierwszy EXPERT??)
jakoś tak piszesz podobnie , jak ten 1 EXPERT geronimo .... mnie tam nie zależy może nawet i 100 mln stać .... taki 'walor' jak większość na Nju Śmieć ..
ps. i 20 mln dziś nie zrobili .... ale nie trzeba tracić nadzei *