Sprawdźcie sobie jak "zrealizowali" emisję z ubiegłego roku bo chyba jesteście w większości tegorocznymi akcjonariuszami tej spółki. Dla przypomnienia w ub.r. tez była emisja tych samych serii akcji czyli D i E tylko w mniejszej ilości, PP przyznane bodajże w kwietniu 2013 / do tej pory wiszą mi na koncie w DM /, PP nie były notowane, następnie podtrzymano na następnym walnym / we IX 2013r./ tamtą emisją i spółka zobowiązała się do sporządzenia prospektu emisyjnego,który wymagał KNF ale niestety do czerwca br. nie wykonała tychże obowiązków. Aż w końcu w czerwcu br. odwołała emisję z 2013 a uchwaliła kolejną na ostatnim walnym .Czyli znów odcięcie PP i zaniżenie kursu akcji, a co z PP i realizacją obecnej emisji to niestety niewiadoma oby nie to samo co z ubiegłoroczną. Nieudolny większościowy akcjonariusz i zarząd, a co za tym idzie brak pomysłu na spółkę i jej działalność operacyjną. Nie chcę być złym prorokiem i nie życzę Wam takiej straty na akcjach jak mi było dane zrealizować oraz bezwartościowych PP nowej emisji. Pozdrawiam